Freelance Project Manager IT Security 1 maand geleden

Specificaties

Locatie Randstad
Startdatum Onbekend
Einddatum Onbekend
Duur Onbekend
Uur Onbekend
Publicatiedatum 07/10/2021
Sluitingsdatum Onbekend
Tarief Onbekend

Opdrachtgever

Onbekend

Brokers (1)

Tags:

  • Project Management

Opdrachtbeschrijving:

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Freelance Project Manager IT Security. Start van de opdracht per 1 nov voor de duur van minimaal 6 maanden op full time basis.

Functie

De opdrachtgever is een grote organisatie in groenten en fruit die momenteel in transitie is om tot een ISO27001 certificering te komen. De certificering is daarbij een middel maar zeker niet het doel. Het doel is het verhogen van de awareness en de volwassenheid inzake security van de gehele organisatie. 

Als Freelance Project Manager IT Security ben je verantwoordelijk voor security verhogende maatregelen en plannen / noodscenario's / playbooks om de business continuïteit veilig te stellen bij calamiteiten. Je schakelt en verbindt daarbij op alle levels (strategisch, tactisch en operationeel).  

Je weet goed en pragmatisch infrastructurele mitigerende maatregelen en oplossingen te bieden (bijvoorbeeld bij wachtwoord beheer, netwerk segmentaties, offline back-ups) en weet goed opvolging te geven aan de uitkomsten van diverse Pen-testen.

Functie-eisen:

  •  WO achtergrond (bij voorkeur in de IT);
  •  Ruime ervaring als project manager;
  •  Ervaring als Manager IT / CISO / CIO;
  •  Goed in staat verbinding te leggen en mensen mee te krijgen;
  •  Kennis van IT-infrastructuur.

Aanbod

Marktconform.

Bijzonderheden: