Finance opdrachten | 48 opdrachten
 • Teamlead Financial Accounting (FSSC/ Polen/ Poland/ Permanent Position)

  1 dag geleden

  Onbekend - Polen

  Van een van onze opdrachtgevers hebben we een nieuw verzoek gekregen voor het leveren van  een Senior Teamlead Financial Accounting (onderdeel van het FSSC/ Polen/ Poolse nationaliteit.). De primaire standplaats is Polen, ongeveer 50% van je werktijd zul je in NL doorbrengen, op het corporate hq van onze opdrachtgever.  Inlichtingen Indien je enthousiast bent geworden en jouw profiel sluit aan bij de eisen voor deze PERMANENT POSITION, dan zien wij graag jouw actuele (opdrachtgerichte) CV en motivatie per mail tegemoet. Uiteraard worden alle reacties strikt vertrouwelijk behandeld. Je ontvangt na reactie op deze opdracht een bevestiging per email.
  1 broker
 • Freelance Financial Accountant

  2 dagen geleden

  Onbekend - Oost Nederland

  Voor onze opdrachtgever, een projectgestuurde R&D dochteronderneming van een Internationaal Concern in het oosten van het land, zijn we op zoek naar een ervaren Financial Accountant voor het voeren van de administratie, het in kaart brengen van de AO/IC en het adviseren van de manager omtrent optimalisatie van de financieel administratieve processen. Het betreft een parttime opdracht van 2-3 dagen. Start 1 juli 2019.  Functie In verband met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd is men momenteel op zoek naar een opvolger die de financiële administratie en de financieel administratieve processen naar een hoger niveau kan tillen.  Je houdt je ondermeer bezig met: verwerken facturen (deb en cred), verwerken declaraties verzorgen betalingen, bijhouden salarismutaties doen van de BTW aangiften verzorgen maandafsluiting en standaard rapportages  In verband met de gewenste upgrade van het ERP systeem ga je daarnaast de gehele AO/IC proces in kaart brengen en breng je advies uit wat betreft de mogelijkheden tot optimalisatie van de huidige financieel administratieve processen. Op dit moment werkt men met een oudere versie van SAP. De wens is om binnen afzienbare termijn te upgraden naar waarschijnlijk SAP Business by Design.
  1 broker
 • Freelance Allround Controller

  2 dagen geleden

  Onbekend - Rotterdam

  Voor één van onze opdrachtgevers in Rotterdam, een interessante retailer, zoeken wij per direct een allround controller die ook zeer handig is met spreadsheets/ Excel. Het betreft een fulltime opdracht voor de duur van 3 tot 6 maanden met kans op verlenging. Start zo spoedig mogelijk, uiterlijk 15 juni 2019. Functie Als gevolg van het uitvallen van collega's door ziekte binnen het MT, is de CFO dringend op zoek naar tijdelijke versterking. Het is een brede control functie met zowel business als financial control taken. Als controller zal je in deze opdracht de volgende taken en verantwoordelijkheden hebben: - ondersteuning/ rechterhand CFO - uitvoeren van alle werkzaamheden t.b.v. interne en externe financiële rapportages - stroomlijnen administratie die geoutsourced is - vormgeven/ verbeteren van de maandrapportages - verbetervoorstellen initiëren en implementeren m.b.t. financiële processen en systemen - ontsluiten van relevante financiële data naar de regio managers - advisering van het management aan de hand van een goede interpretatie van de cijfers - eventueel kan je een rol vervullen m.b.t. de advisering van franchisenemers met hun eigen financiële uitdagingen zoals bijvoorbeeld financiering van hun pand etc.
  1 broker
 • IT Architect

  2 dagen geleden

  Onbekend - Onbekend

  Functie Je gaat je onder andere bezighouden met: Een architectuurontwerp maken van de systemen en samenhang daarvan; Het ontwikkelen en actueel houden van de volledige ICT infrastructuur; Vertalen van functionele wensen naar ICT architectuur, migratieplannen, pakketten en projecten; Vervaardigen van documentatie m.b.t. de applicatie- en infrastructuur architectuur; Opstellen en uitdragen van te hanteren standaarden en principes bij het gebruik van de ICT architectuur; Bewaken van de logische samenhang door toetsing van systeemontwikkeling en pakketoplossingen aan de ICT architectuur (referentie architectuur VERA en PURA); Overdragen, toelichten, presenteren en bewaken ICT architectuur; Adviseren en ondersteunen bij systeemontwikkeling en de invoering van pakketten en opstellen van project- startarchitecturen; Opstellen van applicatie-, gegevens-, infrastructuurmodellen.
  1 broker
 • Freelance Functioneel Beheerder Dynamics NAV 4PS

  2 dagen geleden

  Onbekend - Utrecht en omgeving

  Voor een van onze relaties in de mobiliteitssector, komen we graag in contact met een ambitieuze Freelance MS Dynamics NAV 4PS specialist. Duur van de opdracht is circa 6 maanden met optie op verlenging. Startdatum is per juni 2019. Op basis van 3-4 dagen in de week, dit is bespreekbaar. Organisatie Je komt in een moderne organisatie terecht waar er veel persoonlijke vrijheid is, en een no-nonsense cultuur heerst. Er wordt continu nagedacht hoe er efficiency en verdere professionalisering kan plaatsvinden. Samen met drie collega's zorg je voor het "optimal performance" van het applicatielandschap welke centraal wordt beheerd. Functie Voor deze interim opdracht is het gewenst dat je iemand bent die technische kennis combineert met procesverbetering, daarnaast ben je in staat om dit aan de business over te brengen. De operationele werkzaamheden, voornamelijk 1e lijn support zal steeds meer extern worden geregeld, daar zul je ook een coördinerende en aansturende rol gaan innemen. Daarnaast heb je ook een belangrijke rol bij het verder uitrollen van het Dynamics NAV ERP systeem bij de business units in het buitenland. (voornamelijk binnen Europa)  Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden zijn: - het borgen en organiseren van gebruikersondersteuning (lokaal) door leveranciers en Key-users - het maken van rapportages - beheren van het ERP landschap voor de business units in diverse landen - de centrale coördinatie van rapporten, interfaces, scripts en andere (maatwerk) ontwikkelingen - monitoren van leveranciers dienstverlening - onderhouden van autorisatieprofielen en het behandelen van wijzigingsverzoeken
  1 broker
 • Freelance Financial Controller Zorg

  2 dagen geleden

  Onbekend - Noord Nederland

  Op zeer korte termijn zijn wij voor één van onze opdrachtgevers in de zorg (cure), afdeling Planning & Control, voor 4 à 5 dagen per week op zoek naar een Freelance Financial Controller  voor de duur van 4-5 maanden.  Functie Als controller lever je een belangrijke bijdrage aan de sturing en beheersing van de organisatie en ben je sparring partner voor de business. Je denk vanuit jouw expertise mee met het management over de ontwikkeling van de business en de organisatie. Je vervult een belangrijke rol in het inrichten en begeleiden van de planningscyclus en in het invulling geven aan de verschillende aspecten van Financial Control zoals kostprijscalculaties, financiële analyses en rapportages. In de context van een continu veranderende omgeving ben je in staat om in samenspraak met primair de teamleider Finance & Control vanuit een risico-analytisch oogpunt proactief mee te denken over verbeteringen in de sturing en beheersing van de organisatie en eveneens te zorgen voor de implementatie hiervan. Je levert een aantoonbare bijdrage in de ondersteuning van de sectoren om de gevraagde verbeteringen in sturing te implementeren. De vertaling van de bedrijfsstrategie naar organisatie door middel van financiële en operationele KPI’s heeft jouw interesse. Als Controller heb je de volgende taken en verantwoordelijkheden: Uitvoeren van werkzaamheden t.b.v. interne en externe financiële rapportages Opstellen van de jaarlijkse budgettering en verzorgen van rapportages m.b.t. realisatie hiervan Liquiditeitsbeheer en uitvoeren van het betalingsverkeer Vormgeven en opleveren van maandrapportages Je komt met verbetervoorstellen m.b.t. processen en systeeminrichting i.c. systeembeheer Je voert, op basis van jouw inzicht in het business proces, zelfstandig analyses uit, welke bijdragen aan inzicht en mogelijke bijsturing alsmede voor forecasts
  1 broker
 • Freelance Program / Transition Manager

  2 dagen geleden

  Onbekend - Amsterdam

  Voor onze opdrachtgever, een grote beursgenoteerde multinational, zijn wij op zoek naar een ervaren Programma Manager voor een Global Finance & IT Transition & Transformation programma. Men gaat over naar een nieuw Cloud Based ERP pakket en dit zal leiden tot meer mogelijkheden in de interne processen. Hier is reeds een inventarisatie voor gedaan. Deze nieuwe functionaliteiten moeten opgezet, getest, uitgerold en getraind worden. Uitgangspunt om te starten is uiterlijk 1 augustus en de verwachte duur van de opdracht is een periode van tenminste 12 maanden. Functie In deze uitdagende opdracht word je o.a. verantwoordelijk voor:  Het Change management binnen het hoofdkantoor, maar je schakelt daarbij ook met het Europese team en veel andere stakeholders, Programma budgettering, project-rapportages en goedkeuring van alle "process deliverables"; Het helpen implementeren en aansturen van de standaardisatie van de programma management processen over de gehele Europese organisatie; Opleveren van aanvullende functionaliteiten in en naast deze processen in samenwerking met andere Stakeholders; Meedraaien in testfase nieuwe functionaliteiten Opstellen en uitwerken van aanvullende trainingen en deze ook zelf uitrollen. Ontwikkelen en onderhouden van contacten en sterke werkrelaties met de key stakeholders zoals Finance, IT, HR en de project stuurgroep gedurende de doorlooptijd van het programma; Samenwerking  met de project teams om de te behalen doelstellingen en beoogde verbeteringen te volgen;  Coaching van de Project Managers binnen het programma.
  1 broker
 • Freelance Business Analyst/ Pricing Analyst (Pricing + Revenue Reporting)

  2 dagen geleden

  Onbekend - Internationaal

  Van een van onze opdrachtgevers hebben wij een nieuw interim- verzoek ontvangen voor een Freelance Business Analyst/ Pricing Analyst (Pricing + Revenue Reporting) die onze opdrachtgever gaat bijstaan met het analyseren van de verschillende revenue-lines en het rapporteren daarvan aan Group HQ (multinational). Starten per direct voor meerdere maanden.    Functie - Het doen van business analyses/ business analytics/ pricing analyses/ pricing analytics met daarbij benodigd grondige kennis van Tableau;  - Het opmaken/ uitdragen/ presenteren van management- reportings (complexe materie vertalen op boardlevel, corporate hq; 
  1 broker
 • Financieel Accountmanager

  2 dagen geleden

  Onbekend - Amsterdam

  Voor een relatie van ons, een middelgroot trust kantoor in Amsterdam, zijn wij op zoek naar een financieel accountmanager met ervaring binnen de trust. Het gaat om een fulltime rol om het vertrek van een collega op te vangen. Starten begin mei en in eerste instantie voor een periode van 3 maanden met mogelijk een verlenging. Functie Je komt terecht in een internationale omgeving. De portefeuille bestaat uit corporate én particuliere relaties met name in Nederland. Als financieel accountmanager ben je verantwoordelijk voor het totale relatiemanagement met betrekking tot juridische, financiële, fiscale en compliance vraagstukken. Met inachtneming van de bestaande processen en werkwijze ben je verantwoordelijk voor alle financiële en administratieve aspecten. Je bent daarbij onderdeel van een dedicated relatiemanagement team en hebt daarbij als specifieke taak de klantdossiers financieel en juridisch goed op orde te houden.  Het is van belang dat je de business van deze relaties goed begrijpt en dat je de persoonlijke aanpak hanteert die in de trust essentieel is. Betrokkenheid, toewijding en het klantbelang centraal stellen zijn hierbij key. Je zal ook betrokken worden in het onboarden van nieuwe klanten en in het neerzetten van de juiste (financiële en juridische) structuur. 
  1 broker
 • Recruitment Consultant Overall Finance (Search + Selection)

  2 dagen geleden

  Onbekend - Rotterdam

  Steens & Partners Freelance Finance Professionals is een snelgroeiende interim- finance organisatie met kantoren in Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. Ter versterking van ons recruitmentteam in Rotterdam zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Recruitment Consultant Overall Finance (Search & Selection Finance) Organisatie Steens & Partners Freelance Finance Professionals is de specialist in bemiddeling en plaatsing van hooggekwalificeerde freelance finance professionals bij onze opdrachtgevers, financiële hiring managers bij top 500 organisaties waar specifieke tot zeer specifieke finance wordt bedreven. Wij zijn FD Gazelle in 2015, 2016, 2017 en 2018, de jaarlijkse onderscheiding van het Financieel Dagblad voor de snelst groeiende ondernemingen in Nederland. Wij zijn de vaste businesspartner van de jaarlijkse CFO Day en Finance Executive Day. De searches & selections doen we vanuit een hoogwaardig opgebouwd finance netwerk waarbij het uitgangspunt is om binnen 48 uur "de op dat moment best beschikbare kandidaten" aan te reiken aan de betreffende hiring managers (CFO's/ FD's/ FM's) ter oplossing van zijn vraagstuk. Functie Als Recruitment Consultant bij Steens & Partners maak jij de verbinding tussen de freelance finance professional en onze opdrachtgever. Jouw drijfveer is het om op de kortst mogelijke termijn met behoud van kwaliteit de op dat moment "best beschikbare kandidaat" te zoeken, te vinden en te selecteren voor de lopende interim- procedures. Jouw search- en selectieskills zijn hierbij van doorslaggevend belang en maken dus een belangrijk onderdeel uit van onze geslaagde procedures. Je bent een full-cycle recruiter met de bijbehorende competenties: scherp, analytisch, communicatief sterk, hoog urgentie- en verantwoordelijkheidsgevoel, een absolute doorzetter met een winnaarsmentaliteit en zelfsturend. Uiteraard ben je daarnaast een prettige collega en teamplayer. Werkzaamheden: Je searcht en selecteert (in de breedste zin van het woord) freelance financials op actieve interim- procedures op basis van kwaliteit en beschikbaarheid. Je werkt nauw samen in teamverband met onze Associate Directors, regie- verantwoordelijk voor de algehele customer deliveries en klanttevredenheid. Met enige regelmaat zit je om tafel bij onze opdrachtgevers om een nieuwe opdracht tot in detail te inventariseren en in behandeling te nemen waarbij jij als recruiter de "owner" wordt van een search. Jij geeft een onderbouwd advies welke kandidaat bij de opdrachtgever wordt geïntroduceerd. Je zorgt voor een goede onboarding richting de opdrachtgever en onderhoudt regelmatig contact met de door jou op een opdracht geplaatste freelance financial. Tevens ben je continu actief in het onderhouden en uitbouwen van ons netwerk met freelance finance professionals.
  1 broker
 • Freelance AS 400 Engineer

  2 dagen geleden

  Onbekend - Rotterdam

  Voor een van onze relaties zijn we op zoek naar een Freelance AS400 engineer mét kennis van financiële processen binnen bank- of verzekeringswezen. Start van de opdracht is in september (eventueel gefaseerd eerder mogelijk) voor de duur van minimaal een jaar, op basis van 40 uur in de week. De mogelijkheid tot thuiswerken (1 dag per week) is er volgens het nieuwe werken concept waarmee wordt gewerkt. Functie In deze rol ben jij als AS 400 (IBM I Series) specialist onderdeel van het 3 koppige team, waarbij jij samen met 1 collega binnen het financiële domein verantwoordelijk bent voor onder andere het technisch beheer van de applicaties. In deze diverse functie manage je kleine projecten, analyseer je software issues en changes, hou je je bezig met design, bouwen en testen van de software, applicatiebeheer en support.  De focus daarbij is tweeledig; enerzijds technisch op AS400, anderzijds optimaliseer je de diverse onderliggende processen met de business vanuit je kennis van financiële processen. Sparren met de business is daarbij belangrijk, de doelstelling is om samen met je collega's van het AS400 team, een goede ondersteuning te bieden zowel intern als extern. Belangrijk is dat je een teamspeler bent, flexibel en pro actief in het leven staat, en een klant- en servicegerichte houding hebt. 
  1 broker
 • Freelance P2P Proces Manager

  2 dagen geleden

  Onbekend - Midden Nederland

  Van een goede relatie van ons hebben we een mooie opdracht binnen gekregen voor een Freelance P2P Proces Manager. Start is zo spoedig mogelijk voor de duur van 3-6 maanden. Functie In deze rol houd jij je bezig met het stroomlijnen van de interne processen mbt P2P (professional services) en dit voor diverse internationale transformatie projecten. Hoewel dit een consultancy achtergrond vereist, vereist dit een handson aanpak.
  1 broker
 • Freelance Projectmanager Exact ERP

  2 dagen geleden

  Onbekend - Noord-Brabant

  Voor een van onze relaties zoeken wij een Freelance Projectmanager Exact ERP. Start van de opdracht is zo spoedig mogelijk voor de duur van circa 6 maanden voor minimaal 3 á 4 dagen in de week. Functie In deze rol help je de organisatie primair om het ERP landschap te uniformiseren en het Exact ERP pakket als standaard uit te rollen voor de verschillende dochterondernemingen (4) verspreid door Nederland. De focus daarbij is tweeledig; enerzijds geef je technische leiding voor de implementatie van Exact ERP, anderzijds optimaliseer je de diverse onderliggende processen met de business. Sparren met de business is daarbij zeer belangrijk, doelstelling is om samen met de business te komen tot een uniforme werkwijze, waarbij je assertiviteit, leiderschap, overtuigingskracht zult moeten combineren met je people skills om de neuzen dezelfde kant op te krijgen. Je bent dan ook een echte communicator die het hoofd koel houdt en in staat is z’n gestelde doelen te bereiken.
  1 broker
 • Freelance Manager Internal Audit (RA/CPA)

  2 dagen geleden

  Onbekend - Randstad + Internationaal

  Wij hebben een interim opdracht vacant voor een Freelance Manager Internal Audit. Start zsm. Opdracht duur circa 3 mnd full time. Organisatie Onze opdrachtgever betreft een NGO die actief is in landen waar een gewapend conflict speelt of een natuurramp heeft plaatsgevonden. Rol gaat om het aansturen van het interne audit team maar ook zelf audits uitvoeren bij de lokale landenkantoren in Afrika.
  1 broker
 • Interim/Vast Allround Controller

  2 dagen geleden

  Onbekend - Regio Utrecht

  Voor onze opdrachtgever, zijn wij per direct op zoek naar een ervaren allround controller. Het betreft een fulltime rol (36 uur maar 32 uur is zeker bespreekbaar) binnen een dynamische organisatie voor een interim periode van 3 tot 6 maanden. Na deze interim periode is de intentie om bij de opdrachtgever in dienst te treden. Functie In deze rol word je de rechterhand en sparringpartner van de manager Finance & Control en vervul je een zelfstandige rol binnen het Control team. In deze functie: ben je mede verantwoordelijk voor het opstellen van management rapportages, jaarrekeningen en begrotingen  ben je verantwoordelijk voor liquiditeitenbeheer, belastingaangiftes en controle betalingsverkeer heb je een coördinerende en coachende rol richting de assistent controllers initieer en coördineer je projecten ter verbetering van financiële processen en verantwoordelijkheden tav de P&C cyclus  initieer en coördineer je projecten voor de noodzakelijke aanpassingen in daarvoor de beschikbare automatiseringstool  lever je een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het risico management systeem zorg je voor optimalisatie en naleving van de AO/IC 
  1 broker