Finance opdrachten | 40 opdrachten
 • Freelance Manager Financial Accounting/ Financial Controlling (RA)

  2 dagen geleden

  Onbekend - Midden Nederland

  Van een van onze opdrachtgevers, hebben wij een nieuw interim- verzoek ontvangen voor een Freelance Manager Financial Accounting & Financial Controlling (RA). Start zsm, fulltime, voor een periode van 3 tot 6 maanden.  Functie Je gaat als echte people- manager in totaal circa 30 finance professionals aansturen (3 teamleads als direct reports ) en bent tevens verantwoordelijk voor alle tax- en compliance gerelateerde aangelegenheden in deze rol; Je bent het (inhoudelijke) aanspreekpunt voor zowel de externe accountant als de Belastingdienst in deze rol; Je bent in staat om de afdeling stabiel te laten draaien, de rust goed te bewaren en de finance professionals optimaal (zelfstandig) te laten functioneren; Je bent verantwoordelijk voor de periodieke rapportages op de actuals; Je draagt zorg voor voortgang van de reeds bestaande finance- en controlprocessen (complexe/ bewerkelijke setting, setting van multiple legal entities, periodieke afsluitingen, balancesheet/ p&l/ cash flow- statements, management- rapportages);
  1 broker
 • Freelance Manager Bedrijfsvoering

  2 dagen geleden

  Onbekend - Randstad

  Voor een van onze opdrachtgevers in de woningbouw corporatie sector zijn wij op zoek naar een Freelance Manager Bedrijfsvoering. Start van de opdracht is z.s.m. voor de duur van minimaal 6 maanden voor gemiddeld 3 dagen per week. Functie In deze opdracht neem je de rol van de huidige manager financiën & bedrijfsvoering voor een deel over. Hij maakt zich op het moment vrij voor een aantal grote, lopende projecten waar hij  zijn aandacht voor nodig heeft. Tot je aandachtsgebied behoren met name Finance en IT. Je geeft leiding en sturing aan deze afdelingen (12 man) en neemt deel aan het MT.
  1 broker
 • Senior BU Controller

  2 dagen geleden

  Onbekend - North Holland

  For a beautiful organization in the FMCG Industry we have been asked to find a Senior Business Controller for a minimum of 6 months. There will probably be some projects that will be initiated that you will be involved in. In this position you will be responsible for the full P&L of one of the Business Units. 
  1 broker
 • Freelance Senior PMO

  2 dagen geleden

  Onbekend - Randstad

  Voor een van onze opdrachtgevers in de non-profit sector zijn wij op zoek naar een Freelance Senior PMO. Start van de opdracht is zo spoedig mogelijk voor de duur van enkele maanden op full time basis. Functie In deze rol fungeer je als de rechterhand van de Project Manager en help je met het opzetten en inrichten van een nieuwe organisatie. Je beheert de agenda en houdt zicht op de scope, het budget, de processen en de resources. Je bereidt de besluitvorming voor, maakt presentaties, schrijft notities en beleidsstukken.
  1 broker
 • Sr. Audit Manager RA a.i.

  2 dagen geleden

  Onbekend - Onbekend

  Werkzaamheden: • Verantwoordelijk voor een groter team bestaande uit jr. manager, controleleiders en assistenten; • Met de partner, verantwoordelijk voor de volledige audit / wettelijke controle; • Verzorgen van de planning en klantcontact; • Tussentijdse toetsing en eindbeoordeling.
  1 broker
 • HR Administrator

  3 dagen geleden

  Onbekend - Onbekend

  Functie Op de kleinschalige HR afdeling is ruimte ontstaan voor allround administratieve versterking. In deze functie ben je voornamelijk uitvoerend bezig met het verwerken en invoeren van gegevens/data en draai je regelmatig rapportages en analyses. Tot de werkzaamheden behoren onder meer mutaties in de personeelsadministratie, het verwerken van declaraties en het draaien van maandelijkse rapportages. Je rapporteert rechtstreeks aan de HR Manager.
  1 broker
 • Salarisadministrateur

  3 dagen geleden

  Onbekend - Onbekend

  Functie Op deze kleinschalige salarisadministratie (totaal 2 Fte) is tijdelijk ruimte ontstaan voor ondersteuning. Je bent samen met de collega verantwoordelijk voor de volledige uitvoering van de Nederlandse salarisadministratie. Doordat werknemers regelmatig voor buitenlandse entiteiten werkzaam zijn heb je echter ook regelmatig te maken met diverse buitelandse payroll-wetgeving. Alles gebeurt hierbij in SAP.
  1 broker
 • MEDIOR PROJECTCONTROLLER A.I.

  3 dagen geleden

  Onbekend - Noord-Brabant

  FUNCTIE Als Project Controller ben je een zelfstandige financiële professional en opereer je binnen een dynamische projectenorganisatie. Je zoekt continue de balans tussen financiële projectmonitoring en financiële ondersteuning en dienstverlening aan de projectorganisatie. Je hebt een portfolio aan grote projecten onder je hoede. Hiervoor heb je veelvuldig overleg met projectmanagers en projectteams. Daarnaast beweegt de Project Controller zich als onafhankelijke financieel deskundige vrij door de matrixorganisatie. Je in staat om actief met managementinformatie om te gaan. Je analyseert de cijfers en communiceert proactief hierover met het management van de projecten. Daar waar nodig zoom je in detail in op de projectresultaten. Je speelt een belangrijke rol in het toezicht houden op het naleven van interne procedures en wettelijke bepalingen. Verantwoordelijkgeden: Maandelijkse projectbesprekingen met projectmanagers; Rapporteert, analyseert en stuurt op key performance indicators; Stelt budgetten op en maakt forecasts; Initiëert verbetertrajecten; Sparringpartner van de projectboard.
  1 broker | Fulltime, Parttime
 • Interim controller

  3 dagen geleden

  Onbekend - Rotterdam

  Door de professionalisering van de non-profit industrie krijgen wij bij Robert Walters regelmatig het verzoek een interim finance manager te koppelen aan diverse casussen. Robert Walters wordt ingezet om te ontzorgen op het gebied van ondercapaciteit, implementaties, tijdelijke vervanging en projectmatige vraagstukken. Ben jij een interim finance manager of ben je aan het oriënteren om een interim finance professional te worden? Wij gaan graag het gesprek met jou aan. Onze opdrachtgevers zijn bedrijven die actief zijn in de non-profit en publieke sector. De portfolio van opdrachtgevers bestaat uit o.a. stichtingen, zorginstellingen, onderwijsinstellingen, woningcorporaties, kennisinstituten en gemeentes. Voor de volgende opdrachten wordt er veelal een interim finance manager ingezet: Financial Controller; Business Controller; Project Controller; Finance Manager; Financial Accountant; Om als interim finance manager een positieve bijdrage te kunnen leveren bij onze opdrachtgevers worden er een aantal basiscompetenties van je verwacht, namelijk: Minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen de genoemde sectoren; Afgeronde HBO of universitaire opleiding in Bedrijfseconomie, Business Administration of Accountancy; Kennis van RJ645 of RJ650 is een pre; Analytisch sterk; Zelfstandig en ondernemend; Uitstekende communicatieve vaardigheden; Ben je geïnteresseerd om bedrijven tijdelijk te ondersteunen waarbij jouw expertise goed van pas komt? Stuur dan vandaag nog je sollicitatie. Bij nodig gebleken geschiktheid zullen wij contact met je opnemen voor een persoonlijk gesprek.
  1 broker
 • Freelance Business Controller

  4 dagen geleden

  Onbekend - Randstad

  Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Freelance Business Controller met onderwijservaring. Minimale inzetduur 3 maanden. Functie De business Controller maakt onderdeel uit van het team Planning & Control. Naast de reguliere taken (procescoördinatie, opleveren managementinformatie en advisering) dient o.a. ook een evaluatie op het model voor de herallocatie van kosten plaats te vinden.
  1 broker
 • Freelance HR & Payroll Manager

  4 dagen geleden

  Onbekend - Amsterdam

  Voor een van onze opdrachtgevers, een multinational in Amsterdam, komen wij graag in contact met een freelance HR & Payroll Manager. Duur van de opdracht is ongeveer 4 tot 6 maanden op basis van 4 à 5 dagen per week. Startdatum zal begin januari zijn. Functie Onze opdrachtgever is actief over de hele wereld. Je zal hier verantwoordelijk worden voor het HR Team van Nederland, rapporterend aan het hoofdkantoor en hierbij leiding geven aan een team van 3. Dit hechte team buigt zich over alle relevante zaken op HR gebied zoals HR operational reporting, verlof en verzuim, Payrolling en Beleidsvraagstukken. Recruitment valt buiten de taken. Vanuit HR wordt daarnaast overwogen om van een decentrale uitvoering naar een meer centrale uitvoering te transformeren. Ook voor dit project zal jij als kartrekker fungeren met je parate kennis op dit gebied en binnen dergelijke projecten.
  1 broker
 • Freelance Business Consultant Navision

  4 dagen geleden

  Onbekend - Onbekend

  Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Freelance Business Consultant Navision. Start per direct voor een periode van minimaal 4 maanden.  Functie In een team van zes consultants focus je je met name op de projecten, inkoop en procesoptimalisatie. Als sparringspartner zal je de klantvraag omzetten in requirements binnen Navision. Uiteraard adviseer je ook over optimalisatie en haalbaarheid. Advies zal vooral gaan over procesoptimalisatie met name op projecten, inkoop en generieke zaken. 
  1 broker
 • Freelance Business Controller (Care/ VVT)

  4 dagen geleden

  Onbekend - Verwacht/ Utrecht

  Van een van onze opdrachtgevers, een care- organisatie, VERWACHTEN we op korte termijn een nieuwe interim- aanvraag te ontvangen voor een resultaatgerichte Freelance Business Controller (CARE/ VVT), starten per direct voor meerdere maanden.  Organisatie Functie Volgt weldra. 
  1 broker
 • Freelance Gedreven Finance Professional

  4 dagen geleden

  Onbekend - Nederland

  Steens & Partners is ruim zeventien jaar gespecialiseerd in financieel interim management en financieel interim professionals en daarmee marktleider op dit gebied. Wij zijn altijd op zoek naar zeer talentvolle en ambitieuze Freelance Finance Professionals. Inmiddels beschikken wij over een groot netwerk van Freelance Finance Professionals en dit breiden we graag uit. Hoe groter ons netwerk, des te meer interessante opdrachten we jou aan kunnen bieden. Functie Wij krijgen regelmatig aanvragen van onze opdrachtgevers voor uitdagende projecten voor zeer gedreven recent afgestudeerde postdoctorale kandidaten. Binnen deze opdrachten kun jij zowel je inhoudelijke kennis als ook je communicatieve eigenschappen kwijt. Deze opdrachten zijn op een dusdanig niveau dat je als Freelance Finance Professional een sleutelrol binnen de organisatie vervuld. Dit biedt jou de kans om toegevoegde waarde te leveren binnen een uitdagend project binnen grote en complexe nationale- en internationale ondernemingen.
  1 broker
 • Freelance Financial Reporting & Accounting Specialist

  4 dagen geleden

  Onbekend - Arnhem

  Voor onze opdrachtgever, een grote complexe internationale productie-organisatie met diverse Shared Service Centers zijn wij op zoek naar een Accounting & Reporting Specialist. In deze rol is het van belang dat je onze klant helpt met het opstellen van de maandcijfers (SAP), de consolidatie (HFM) van verschillende landen en business units. Kennis van Purchase Price Allocation (PPA) is erg belangrijk.  Functie Voor deze rol zoeken we mensen die ervaring hebben binnen een internationale (bij voorkeur productie) organisatie. Je bent HBO+ geschoold, je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een gelijksoortige rol Je bent in staat om maand- en kwartaalafsluitingen te maken en landen en business units te consolideren. Kennis van Purchase Price Allocation (PPA) is een must.  Je hebt ruime ervaring met SAP en HFM. Daar moet je mee kunnen lezen en schrijven Je brengt advies uit over de huidige processen en je komt daar waar nodig met verbetervoorstellen Je beschikt over recente IFRS kennis Voor deze rol zoekt onze opdrachtgever iemand die van nature analytisch is, nieuwsgierig, iemand die snel en efficiënt kan werken, deadlines haalt.  Startdatum is 3e week januari 2019 of later in overleg. De rol is 32 uur per week in Arnhem voor in beginsel 3 maanden.  Aanbod Marktconform. Inlichtingen Deze procedure, met nummer 6754  wordt behandeld vanuit ons kantoor in Amsterdam telefoon 020-3013590. Indien je enthousiast bent geworden en jouw profiel sluit aan bij de eisen voor deze opdracht, dan zien wij graag jouw actuele (opdrachtgerichte) CV en motivatie per mail tegemoet. Uiteraard worden alle reacties strikt vertrouwelijk behandeld. Je ontvangt na reactie op deze opdracht een bevestiging per email.
  1 broker