Finance opdrachten | 47 opdrachten
 • Freelance Business Controller (Deta - Vast)

  2 uur geleden

  Onbekend - Midden Nederland

  Voor een van onze opdrachtgevers, een ZBO, zijn wij op zoek naar een Business Controller (Deta-Vast). Het betreft een opdracht voor een termijn van 6 maanden op detacheringsbasis, waarna een vast dienstverband volgt. Functie Als Business Controller ben je een strategische sparringpartner voor het management in een sterk veranderende organisatie. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies over performance vraagstukken. Daarnaast voorzie je het management van de juiste sturingsinformatie. Ook heb je een belangrijke rol bij de totstandkoming van het businessplan en de evaluatie van en sturing op de behaalde resultaten. Verder ondersteun je bij het ontwikkelen en implementeren van control methodieken, bij het financiële en operationele risicomanagement en initieer je op dit gebied. Je werkt intensief samen met managers, teamleiders en collega-controllers. 
  1 broker
 • (Assistent) Business Controller

  3 uur geleden

  Onbekend - Onbekend

  Functie Als Assistent Business Controller / Facilitair Bedrijf, ben je (mede)verantwoordelijk voor de planning- en control cyclus van de een BV en het Facilitair Bedrijf, business controlling en projectcontrolling. Deze brede verantwoordelijkheid, brengt een uitdagend takenpakket met zich mee: beoordelen van investeringsvoorstellen van verschillende projectleiders; monitoren en bespreken van de voortgang van de projecten met verschillende projectleiders; controleren en analyseren van de maand- en kwartaalafsluitingen en deze zelf uitvoeren voor o.a. de verplichtingen en voorzieningen; samenstellen periodieke rapportages voor het management, stakeholders en de directie; opstellen van het budget en meerjarenplan (o.a. samenstellen van de investeringenlijst); verder ontwikkelen van modellen (o.a. afschrijvingslasten, projectcontrolling en onderhoud vastgoed) en het verbeteren van het gebruik van informatiesystemen – gevraagd en (vooral ook) ongevraagd advies uitbrengen.
  1 broker
 • Procesmanager

  8 uur geleden

  Onbekend - Onbekend

  Functie Onze opdrachtgever is op zoek naar een procesmanager met gedegen kennis van servicemanagement processen binnen de gebieden BISL, ASL en ITIL. Op dit moment zijn ze bezig met de het voorbereiden van de transitie naar een nieuwe leverancier. Deze transitie vraagt veel van de reeds aanwezige medewerkers. Het doel van de procesmanager is het op operationeel- en tactisch niveau ondersteunen van IV in de uitvoer en coördinatie van de proceswerkzaamheden. Naast deze specifieke taak dient de procesmanager tevens de lead te nemen in de implementatie van de BISL processen en de organisatie naar een hoger CMM niveau te brengen. Als Procesmanager ben jij binnen de IV afdeling een spin in het web. Je houdt je dagelijks bezig met de coördinatie en optimalisatie van de IV processen. Je hebt veel afstemming met leveranciers en de interne organisatie.
  1 broker
 • Project Controller/Project administrateur

  10 uur geleden

  Onbekend - Onbekend

  Functie Zelfstandig opzetten en voeren van de projectadministratie voor projecten, conform geldende richtlijnen en in nauw overleg met de Regiocontroller en Projectleider/-ontwikkelaar, zodat ten allen tijde een betrouwbaar inzicht bestaat in de financiële stand van zaken, liquiditeitsontwikkeling, risicomanagement en prognose met betrekking tot de projectuitvoering. het opzetten van een adequate projectadministratie; financiële gegevensverwerking; periodieke financiële rapportages; het facturatie proces; het opstellen van de termijnrekeningen en meer- en minderwerkrekeningen; archiveren van alle relevante documenten; een juiste toepassing van de fiscale regelgeving; bewaking van de integriteitsrichtlijnen. Naast het proces wat moet blijven lopen ben jij de communicatieve projectadministrateur die spart met de projectleiders, werkvoorbereiders en regiocontroller.
  1 broker
 • CONTROLLER FP&A

  12 uur geleden

  Onbekend - Veldhoven

  FUNCTIE Your job mission is to actively drive the process to provide Senior Management with timely and high quality historical and forward-looking information and recommendations. Pursue world-class results by improving corporate performance management processes and performing high quality analysis. The Controller Financial Planning & Analysis takes an active, leading role in managing the corporate global annual budget cycle and monthly financial reviews, ensuring high quality planning information in terms of relevance, content, accuracy and timeliness. You will play a key role in preparing Financial Planning & Analysis presentations and communicating with Senior Management, the Board of Management and the Executive Board. Your remit is to identify, communicate and monitor financial risks and opportunities, and to translate those - in close cooperation with controllers – into executable actions with aim to improve business performance. You will also drive continuous improvement through initiating and executing changes which enhance the efficiency, effectiveness and quality of financial planning information, tools, processes, analysis and organization. The Financial Planning & Analysis organization plays a key role in ASML’s overall Finance organization. The Controller Financial Planning & Analysis reports to the Director Financial Planning & Analysis, and interacts with controllers of the business lines, sectors, group functions, regions across the globe, treasury, tax, project management and the decision support group. This position has high visibility both within and outside the Finance department. The ASML Finance department operates in a dynamic environment where learning, commitment, business partnering, flexibility and continuous improvement are top of mind. We are responsible for driving cost effective transactional, fiscal and financial processes on a global scale, supporting business decisions, financial planning, action management, risk mitigation and maintaining appropriate corporate governance practices.
  1 broker | Parttime
 • ICT Afdelingshoofd

  1 dag geleden

  Onbekend - Onbekend

  Functie Het aanbrengen/bewaken van samenhang en structuur in de architectuur én het team dat dat ondersteunt cq. mogelijk maakt; Het organiseren van de dagelijkse planning en coördinatie van medewerkers; Aansturing van IT leveranciers om innovatie van de infrastructuur te bewerkstelligen; Ontwerp, bouw en het beheer van de IT systemen en infrastructuur (Systemen, netwerken, Databases, Security, werkplek); Opdrachtnemerschap voor IT ontwikkelingen zoals werkplek van de toekomst, Mobile devicemanagement, mobiele telefonie, etc.
  1 broker
 • FINANCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER PARTICIPATIEWET

  1 dag geleden

  Onbekend - Huizen

  2-01-2019 Einddatum:31-12-2019 Optie op verlenging: Ja Aantal uur per week:36 Sluitingsdatum: 23-11-2018 om 09:00 uur Wat ga je als Financieel administratief medewerker Participatiewet doen: Het voeren van de uitkeringsadministratie in het kader van de Participatiewet; Je bent verantwoordelijk voor het tijdig uitbetalen van de uitkeringen en voorzieningen; Je bent verantwoordelijk voor het op juiste wijze verwerken van de financiële aspecten van de beschikking; Je verwerkt inkomsten, mutaties en signalen; Je voert de debiteurenadministratie.
  1 broker | 36 uur | startdatum: 02-01-2019 | einddatum: 31-12-2019 | deadline: 23-11-2018
 • Freelance Senior P2P Professional/ Accounting Manager (P2P/ R2R/ SAP)

  1 dag geleden

  Onbekend - West NL/ Verwacht!

  Van een van onze opdrachtgevers, een glolbal/ multinational, VERWACHTEN we een nieuwe aanvraag ontvangen voor een Freelance Senior P2P Professional met een gedegen accounting- achtergrond en grondige kennis van SAP (key-user). Starten per direct voor meerdere maanden.  Organisatie Volgt weldra.  Functie Volgt weldra. 
  1 broker
 • Freelance Jaarrekening specialist

  1 dag geleden

  Onbekend - Provincie Utrecht

  Bij een van onze opdrachtgevers hebben wij een aanvraag voor een Freelance Jaarrekening Specialist. De start van de opdracht is begin januari gedurende 4 maanden voor 3 dagen per week. Functie In deze opdracht stel je meerder jaarrekeningen op aan de hand van IFRS. Tevens verzorg je samen met de Financial Controller de consolidatie in SAP BPC.
  1 broker
 • Freelance Policy Expert Solvency II

  1 dag geleden

  Onbekend - Randstad

  Voor een van onze opdrachtgevers  in de randstad zijn wij op zoek naar een Freelance Policy Expert Solvency voor teminste 32 uur per week. Start: ASAP. Duur: drie tot zes maanden Functie De afdeling policies bij deze verzekeraar houdt zich bezig met de vertaling van de diverse legilslations naar beleid en policies.
  1 broker
 • Freelance Business Analyst/ Business Controller (Belgium)

  1 dag geleden

  Onbekend - Antwerp Region

  Voor één van onze opdrachtgevers zijn we voor de Belgische entiteit op zoek naar een gedegen Freelance Business Analyst/ Freelance Business Controller. Het betreft een fulltime rol (4 a 5 dagen) met als uiterlijke start half november voor een geschatte periode van 6 maanden.  Functie Voor deze productie/ handelsorganisatie zijn we op zoek naar een sterke Business Analist/ Business Controller in aanvulling op het locale accountingteam ten behoeve van sales en de business in het algemeen. Naast de analyse en rapportage- verantwoordelijkheden zijn er voor deze rol dus ook administratieve en operationele verantwoordelijkheden. - Maandelijkse rapportages op cijfers - Kortingen bereken en bepalen - Korting claims controleren - Cost Of Goods Sold controleren in SAP voor de Stock Keeping Units - Tussenrekeningen controleren richting maandeinde. 
  1 broker
 • Freelance Financial / Group Controller met consolidatie ervaring

  1 dag geleden

  Onbekend - Regio Utrecht

  Voor een van onze opdrachtgevers in de media branche, zijn wij op korte termijn op zoek naar een Financial / Group Controller met ruime consolidatie ervaring. Je dient tevens te beschikken over gedegen IFRS kennis. Het betreft een fulltime opdracht voor minimaal 3 maanden, tot een vaste medewerker is aangesteld en ingewerkt. Start z.s.m. Functie De interim positie is ter overbrugging van de zoektocht naar een permanent invulling voor deze positie. In deze interim opdracht ga je voornamelijk de Group Controller ontlasten op het gebied van: de opmaak en het doorrekenen van geconsolideerde reporting voor circa 40 entiteiten.  doorvoeren van IFRS mutaties  Intercompany afstemming met entiteiten  memo opstellen ten behoeve van de rente berekening Inventarisatie van de impact van IFRS 16 op de organisatie assisteren met voorbereiding voor de jaarrekening 2018  assistentie met opmaak budget Grootboek werkzaamheden Verloopstaten maken
  1 broker
 • Freelance Project Controller

  1 dag geleden

  Onbekend - Noord-Holland

  Onze opdrachtgever zoekt een Freelance Project Controller met een Research-achtergrond, 9 maanden interim daarna mogelijk dienstverband. Functie Als projectcontroller ondersteun je (complexe) projecten vanaf de offerte van het project tot en met de financiële afronding: back up verlenen bij het opstellen van begroting(en)  toetsing van de voortgang en prognose met de projectbegroting risico's in kaart brengen en bewaken spin in het web tussen projectleiders en de manager integratie zorgen voor juiste, tijdige, betrouwbare en transparante (financiële) informatie realiseren van tussentijdse- en eindcontroledossiers en contact met de accountant hierover maandelijkse rapportage over voortgang projecten 
  1 broker
 • Freelance Teamleider Financiën

  1 dag geleden

  Onbekend - Noord Limburg

  Onze opdrachtgever zoekt een Freelance Teamleider Financiën met een toekomstgerichte visie, die na een interim-periode van 9 maanden mogelijk in dienstverband kan treden. Functie tijdig opleveren van betrouwbare rapportages en begrotingen. verder ontwikkelen en faciliteren van medewerkers waardoor de organisatie financieel ge-optimaliseerd wordt  sparringpartner directie in relatie tot financiën  opstellen en realiseren van het jaarplan en het meer-jaren-beleidsplan voor het team.
  1 broker
 • Freelance Business Controller

  1 dag geleden

  Onbekend - Zuid Holland

  Voor een opdrachtgever in het publieke domein, zoeken wij een Freelance Business Controller voor 36 uur. Start begin december. Projectduur 3-6 maanden. Organisatie Complexe organisatie met meerdere stakeholders  Functie Je bent adviseur en sparringpartner voor de business. Je bent onderdeel van het MT. Je komt binnen het finance team waarin meerdere adviseurs actief zijn. Je adviseert over meerdere werkterreinen en je bent actief om de processen in te richten en te verbeteren. Stelt begrotingen op en verzorgd rapportages, waarbij je aangeeft wat de trends en aandachtspunten en jouw adviezen voor de directie zijn. Verder ben je behulpzaam bij het realiseren van control frame work en het bijbehorende beleid, meerjaren plan.
  1 broker