Finance opdrachten | 40 opdrachten
 • Freelance Financieel Controller Woningcorporatie

  1 uur geleden

  Onbekend - Zuid Nederland

  Wij hebben een interim opdracht vacant voor een Freelance Financieel Controller met uitgebreide begrotingservaring (Ortec WALS) voor een dynamische woningcorporatie. Het betreft een full time (36 uur) opdracht voor 3-6 maanden. Start zsm en uiterlijk medio augustus.  Organisatie De woningcorporatie heeft een dynamisch jaar achter de rug met een aantal stevige projecten en aandachtspunten. Een aantal daarvan loopt nog steeds waardoor er niet voldoende capaciteit beschikbaar is om het begrotingstraject goed te begeleiden. Zodoende zoeken ze hier externe hulp voor. Functie Vanuit de verschillende afdelingen worden begrotingen aangeleverd die je doorrekend in WALS en vertaalt naar eenheidsniveau. Te denken valt aan de meerjarenbegroting, de investeringsbegroting, de bedrijfskostenbegroting, etc. Je bent de sparringpartner voor het MT voor het begrotingsproces, bent ook regievoerder, en je zorgt dat elke afdeling/manager zijn input tijdig aanlevert. Het eindresultaat van je opdracht is een goedgekeurde begroting voor aankomend jaar.
  1 broker
 • Manager HR Applicatiebeheer

  1 uur geleden

  Onbekend - Onbekend

  Functie As Teamlead ‘Digital’: You steer a team of professionals to make sure the digital HR landscape is stable, in line with the customer’s need and fit for the future; Translate the HR strategy into a department year plan and lead the execution; You act as a sparring partner and advisor to the HR community and contribute to the overall HR ICT strategy; You continuously seek for further digitalization within the HR product portfolio, exploring options in the area of employee self-service, process digitalization and innovation (robotics, chatbot etc.); You ensure a lean/agile way of working resulting in more efficiency, quality and sustainability (e.g. visual management, workflows, structures, metrics etc.); You lead and participate in key HR/ICT projects together with relevant stakeholders (e.g. ICT, Business, HR Business Partners, Finance); You manage stakeholders internally and externally (vendors), including contract management; You manage Talent Management Cycle of employees by giving feedback and conducting performance interviews.
  1 broker
 • Datawarehouse Specialist

  2 uur geleden

  Onbekend - Onbekend

  Functie Draagt zorg voor uitbreiding en optimalisatie van het datawarehouse; Geeft advies over optimalisatie van de datamodellen, queries, ETL-jobs en rapportages, draagt zorg voor implementatie en ziet toe op de uitvoering van technische werkzaamheden; Fungeert als schakel tussen de organisatie en ICT op het gebied van big data, rapportages en dashboards; Ondersteunt en adviseert de organisatie in het definiëren en specificeren van wensen en requirements, vertaalt dit naar rapportages en dashboards en draagt zorg voor het bouwen ervan; Monitort back-up, recovery en security, signaleert knelpunten en onderneemt actie of springt bij indien nodig; Analyseert en evalueert prestaties van het datawarehouse, signaleert en analyseert problemen en lost deze op waar nodig; Ondersteunt bij en geeft advies over het gebruik van het datawarehouse en beantwoord vragen over issues, change requests en/of probleemoplossingen; Plant en beheert benodigde opslagruimte voor zowel het datawarehouse als de data zelf en signaleert knelpunten; Onderhoudt contact met technische partners over data en systeem gerelateerde issues en initiatieven.
  1 broker
 • Freelance Controller/Kwaliteitsmanager

  3 uur geleden

  Onbekend - Randstad

  Voor een van onze opdrachtgevers, een gemeente in de randstad, zijn wij op zoek naar een Freelance Controller/Kwaliteitsmanager. Start van de opdracht zo spoedig mogelijk voor de duur van 3 tot 6 maanden op full time basis. Een vaste aanstelling behoort ook tot de mogelijkheden. Functie In deze rol ben je verantwoordelijk voor de beheersbaarheid en rechtmatigheid van alle zaken (bedrijfsvoering) voor de totale gemeente. Je rapporteert aan de directie en geeft gevraagd en ongevraagd advies aan het college van B&W en de gemeenteraad. Je ziet erop toe dat de interne en externe spelregels worden nageleefd en kijkt tevens of het proces doelmatig is ingericht. Je bent tevens verantwoordelijk voor de kwaliteit van de processen.
  1 broker
 • Freelance Financial Controller

  5 uur geleden

  SIRE ® Finance - Zuid-Holland

  I am looking for a financial controller who can undertake all aspects of financial management. This includes its report preparations for budget and forecasts, corporate accounting among with its compliance. Responsibilities + Prepare budget and forecasts reports. + Corporate accounting. + SOX Compliance for US GAAP. + Provide support with internal audits.
  1 broker
 • Financial Analyst

  5 uur geleden

  SIRE ® Finance - Zuid-Holland

  This unit responsible for performing a complete and accurate Finance & Accounting for several Dutch legal entities in a compliance environment, closely collaborating with the country tax center and the financial reporting team. Responsibilities • Financial accounting for several flows in a complex environment; • Support Management Reporting; • Ensure timely financial month-end closes; • Provide assistance with ad-hoc projects/ activities; • Support by internal / external audits; • Ensure financial and SOX compliance for US GAAP
  1 broker
 • Junior Internal Controller

  5 uur geleden

  SIRE ® Finance - Zuid-Holland

  Je doel is om advies te geven betreft de kwaliteit van internal controls binnen het bedrijf en management hierover te adviseren. Responsibilities + Advies geven betreft de kwaliteit van internal controls aan het team, businesses en management. + Je kijkt naar de beheersing van processen en naar zijn compliances in wet- en regelgeving. + Je geeft ook oordeel over de kwaliteit van uitgevoerde controls door de business.
  1 broker
 • Project controller

  18 uur geleden

  Industriële organisatie - Rotterdam (Zuid-Holland)

  Project controller, de functie Astorium zoekt PER DIRECT voor een opdrachtgever in regio Rotterdam een Project Controller voor 40 uur per week. Hierbij zoeken wij het liefst iemand die vast in dienst kan treden, maar ben je tijdelijk beschikbaar en voldoe je aan het profiel? Reageer dan ook! Als Project Controller ben je verantwoordelijk voor de financiële bewaking van de projecten en voor het optimaliseren van verschillende processen. Je hebt een proactieve en doortastende houding en analytische denkvermogen. Heb jij kennis van Project Control? Kun je zelfstandig werken maar tegelijkertijd ook in teamverband? Beheers jij zowel de Nederlandse als Engelse taal uitstekend? Dan dagen we je uit direct te reageren! Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden als Project Controller? Als Project Controller ben je verantwoordelijk voor het volgende: Het bewaken van de financiële zaken op verschillende projecten Analyseren en optimaliseren van diverse processen Het beheren van projectkosten Rapportages maken van de gemaakte analyses voor de manager en pro actief hierover adviseren Opstellen forecast Wat neem jij mee? Afgeronde relevante HBO opleiding Minimaal 3 jaar werkervaring in internationale omgeving Kennis van Project en Cost Control Goede beheersing van het Nederlandse en Engelse taal Rotterdamse mentaliteit Ad hoc kunnen schakelen Goede kennis van Excel Voor de bereikbaarheid van het kantoor is een auto noodzakelijk! Waar ga je aan de slag? Onze opdrachtgever is een snel groeiende internationale organisatie. Je komt te werken in een team met meerdere collega's. Wat is het aanbod voor de Project Controller? Onze opdrachtgever biedt een mooie uitdagende baan in een internationale, ambitieuze omgeving. Je kunt tijdelijk hier werken of je gaat voor een vaste baan! Salarisindicatie van €4000,- - €4500,- per maand o.b.v. kennis en ervaring Vakantiegeld Goede opleidingsmogelijkheden Veel doorgroei- en ontwikkelingmogelijkheden Ruimte om mee te bouwen in een groeiende organisatie ZZP-ers zijn welkom te reageren. Het maximale uurtarief bedraagt € 56,50 all-in. Is dit jouw kans? Ben jij de Project Controller die wij zoeken? Solliciteer dan vóór 19 juli 12.00 uur met CV in Word en motivatie via de button 'Solliciteer Direct'. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure. Solliciteer direct Neem contact op Bel met de recruiter
  1 broker | 40 uur
 • Controller

  22 uur geleden

  Onbekend - Onbekend

  Functie De Controller is verantwoordelijk voor al de financiële activiteiten binnen de sales operatie binnen de Benelux. De Controller stuurt een klein team aan van twee collega’s op het kantoor in Zuid-Holland en is verantwoordelijk voor het tijdig en juist registreren van (financiële) transacties en het beschikbaar hebben van relevante en betrouwbare cijfers. Je kunt denken aan de volgende taken en verantwoordelijkheden: Voorbereiden van periodieke rapportages, jaarcijfers en ad-hoc rapportages; Verzorgen van (fiscale) aangiftes; Jij bent het aanspreekpunt op het gebied van compliance voor deze entiteit; Sterke focus op (verbeteren van) Internal control en processen; Ook hands-on meewerken is “part of the job”, er is zeker ruimte om het proces te verbeteren maar het (operationele) werk moet tot die tijd opgepakt worden! Businesspartner voor het sales en logistieke team en lid van het Benelux MT.
  1 broker
 • Freelance Financial Controller

  1 dag geleden

  Onbekend - Onbekend

  Bij een van onze opdrachtgevers, een gespecialiseerde wereldwijde FMCG handelsorganisatie, hebben wij een opdracht voor een Freelance Financial Controller. De rol ontstaat vanwege het vertrek van een van de collega's uit het team. Het betreft een full time opdracht voor 3 - 6 maanden en de start is zo snel als mogelijk. Functie Je wordt verantwoordelijk voor een tijdige, accurate en betrouwbare vastlegging en verwerking van de financiële stromen ten behoeve van analyse, reporting en advies. Voor wat betreft de control werkzaamheden zorg je voor het verzamelen van de relevante data vanuit de financiële administratie, je signaleert en analyseert  verschillen en lost deze op. Je bent verantwoordelijk voor de  reconsiliatie van de grootboekrekeningen. Je vergelijkt actuals met het budget. Je bent verantwoordelijk voor de BWT aangifte, accruals, afschrijvingen, voorzieningen etc. Op het gebied van reporting ben je verantwoordelijk voor de maandafsluiting en het realiseren van de financiële rapportages. Je hebt een rol bij de totstandkoming van de budgetten. Je hebt een belangrijke rol richting accountants en belastingdienst. Je levert management informatie op verzoek en je bereidt de consolidatie voor. Tenslotte heb je een rol bij de totstandkoming en verbetering van verschillende processen. Je monitort de kwaliteit van de financiële administratie en rapporteert over eventuele tekortkomingen. 
  1 broker
 • Interim Credit Controller

  1 dag geleden

  Onbekend - Onbekend

  Functie Heel veel telefonisch contact met debiteuren (B2B Nederland en Belgie, beperkt voor Duitsland); Het managen en opvolgen van disputen in de organisatie (facturatie gerelateerd); Bewaken/verbeteren van het betaalgedrag en verlagen van de DSO; Maken van maandelijkse cashforecasts rapportage; Dossiers overdragen naar incasso.
  1 broker
 • Freelance Business / Plant Controller

  1 dag geleden

  Onbekend - Noord-Holland

  Bij een van onze opdrachtgevers hebben wij een opdracht voor een Freelance Business / Plant Controller. De start is begin juni voor een periode van minimaal 3 maanden totdat de structurele invulling is gerealiseerd. Functie Jij bent als Business / Plant controller verantwoordelijk voor de financiële resultaten van de productie site; Door het ontwerpen / professionaliseren van het kostprijs model geeft je betere inzicht in de winstgevendheid per bedrijfsonderdeel; Je ontwerpt en bouwt een Business Control Framework voor onze opdrachtgever; Je vertaalt het jaarplan naar onderliggende KPI's; Je draagt bij aan procesoptimalisatie; Naast Business Control activiteiten ben je ook verantwoordelijk voor de financiële rapportages van de plant, deze financiële rapportages verzorg je samen met een assistent controller die aan jou gaat rapporteren.
  1 broker
 • Freelance Transitiemanager Office 365

  1 dag geleden

  Onbekend - Randstad

  Voor een van onze opdrachtgevers in de industriële productie komen wij graag in contact met een transitiemanager/consultant MS office 365. In eerste instantie voor 24 uur in de week, voor minimaal 6 maanden met optie tot verlenging en optie tot uitbreiding van het aantal uren. Functie In dit Rotterdamse maar internationaal georiënteerde bedrijf, ben je als transitiemanager naar MS Office 365 in staat om als gesprekspartner voor zowel het management als de gebruikers op professionele wijze de transitie te doen. Dit door de situatie in kaart te brengen, de vinger op de zere plek leggen en de benodigde stappen samen te maken die nodig zijn om een toekomstbestendige transitie naar MS Office 365 te voltooien. Daarin zul je worden ondersteund door je collega managers op IT en Operations, en kun je het bestuur onafhankelijke adviezen geven waar mogelijk. Er heerst een echte Rotterdamse "no nonsens" mentaliteit, waarin lijnen kort zijn, kwaliteit en ownership enerzijds worden verwacht, maar ook een teamspirit waarin samenwerking en wederzijds respect hoog in het vaandel staan.
  1 broker
 • Freelance Reporting Specialist

  1 dag geleden

  Onbekend - Den Haag

  For one of our clients we are currently looking for fulltime Reporting Specialist. After 6 months of contracting and with mutual consent you will be offered a permanent contract. Start asap for at least 32 hours a week.  Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een fulltime Freelance Reporting Specialist voor een periode van een half jaar. Na deze periode is het de bedoeling om een dienstverband aan te gaan bij de opdrachtgever. Start zsm Functie Checking the Monthly Close (Accounting)  Take care and deliver the management reports with your team of 6 colleagues within this international company. The reports concern about 60 entities among which Joint Ventures.  Controleren van de maandsluiting (Accounting) Verzorgen van de management rapportages in een team van 6, binnen een internationaal opererende organisatie. Het betreft een 60 tal entiteiten, niet zelden Joint Ventures.
  1 broker
 • Freelance Gemeentelijke Financial Professionals

  1 dag geleden

  Onbekend - Nederland

  Momenteel hebben wij meerdere verzoeken bij gemeentelijke instellingen om hen te ondersteunen met de uitdagingen waarvoor zij staan. De uitdagingen en vragen zijn divers, zo hebben wij o.a. interim aanvragen op de volgende gebieden: - Verbijzonderde Interne Controle (VIC) / Optimalisatie AO/IC; - Horizontaal toezicht; - Project- en Kwaliteitsmanagement; - De reguliere Planning & Control cyclus; - De "toekomstige" rechtmatigheidsverantwoording / verklaring.
  1 broker