Finance opdrachten | 244 opdrachten
 • SENIOR ACTUARIEEL ANALIST

  1 uur geleden

  Onbekend - Rotterdam

  Voor onze opdrachtgever zijn wij met spoed op zoek naar 2 Senior Actuarieel Ondersteuners met Solvency II ervaring voor 32 uur per week Het gaat hier om een opdracht tot ten minste eind juni 2019. De werkzaamheden zijn met name in Rotterdam, maar ook regelmatig in Den Haag en Amsterdam.  Wat ga je doen? In het kader van de implementatie van een nieuw accounting programma ga je: Het opstellen van requirements voor de implementatie van de Accounting Engine; Inhoudelijk en administratief ondersteunen van meer ervaren experts.
  1 broker
 • MEDIOR ACTUARIEEL ANALIST

  1 uur geleden

  Onbekend - Rotterdam

  Voor onze opdrachtgever zijn wij met spoed op zoek naar 2 medior actuarieel ondersteuners met Solvency II ervaring voor 32 uur per week Het gaat hier om een opdracht tot ten minste eind juni 2019. De werkzaamheden zijn met name in Rotterdam, maar ook regelmatig in Den Haag en Amsterdam.  Wat ga je doen? In het kader van de implementatie van een nieuw accounting programma ga je: Het opstellen van requirements voor de implementatie van de Accounting Engine; Inhoudelijk en administratief ondersteunen van meer ervaren experts.
  1 broker
 • Purchase 2 Pay Consultant

  2 dagen geleden

  Onbekend - Onbekend

  Functie De P2P Consultant bepaalt in samenspraak met de verschillende stakeholders de uitgangspunten, doelstellingen en te verwachten resultaten. Je gaat relevante bestelkanalen analyseren, een projectplan opstellen en ondersteuning bieden bij een aanbesteding. De feitelijke inrichting en implementatie kan een vervolgonderdeel zijn van de opdracht. Je zorgt dan voor de hands-on implementatie; van het maken van het implementatieplan, zorgdragen dat de business wordt getraind tot en met de ingebruikname en de gebruikersinstructies. Je bent in deze rol verantwoordelijk voor: Implementatie SAP SIM; Visie en plan van aanpak P2P.
  1 broker
 • Freelance Implementatiemanager New Fund

  2 dagen geleden

  Onbekend - Randstad

  Voor een van onze opdrachtgevers in de financiële dienstverlening zijn wij op zoek naar een Freelance Implementatie Manager New Fund. De productontwikkeling voor het nieuwe fonds is reeds afgerond. Als Implementatie Manager help je met het verder implementeren en borgen van het proces in de organisatie. Je raakt daarbij de organisatie in volle breedte  van Sales, ICT, Finance, Reporting, Fund Management tot ORM etc.. Feitelijk fungeer je als Projectleider/manager en maak je een nadere impact analyse, een project plan en vervolgens een implementatie plan en ziet toe op het realiseren van de plannen. Je help hands-on hierbij mee en bent aanjager van het geheel richting de diverse stakeholders en betrokkenen. Functie Start van de opdracht zo snel mogelijk voor een periode tot minimaal einde jaar op full time basis.
  1 broker
 • FINANCIAAL ANALIST

  2 dagen geleden

  Rijksdienst voor Ondernemend Nederland - Den Haag

  Voor onze relatie zijn wij op zoek naar een financieel analist. Wat ga je doen: Verstrekken van (generieke) analyses vanuit Oracle eBS aan het lijnmanagement en team control op het gebied van: de “verticale” sturing (interne budgettering, managementcontractcyclus op directie/afdelingsniveau). de “horizontale” sturing (programma en opdrachtenlijnen). De concernbrede rapportages en adviezen (brede functies / bedrijfsvoering). De concernproducten in de P&C-cyclus (zoals begroting, agentschapsparagraaf en tariefnotitie). Ondersteunen Control in de goede voeding van de administratie, zoals voorbereiden, opstellen en controleren (eind)afrekeningen, controle op te verzenden facturen, controleren offertes op financiële juistheid, inbedden nieuwe opdrachten etc. Ondersteunen lijnmanagement met het begrijpen en benutten van de standaard rapportages die vanuit Oracle eBS beschikbaar worden gesteld. (Mede)vaststellen welke standaard rapportages voor F&C en lijnmanagement benodigd zijn. Bijdragen aan het verbeter- en transitietraject binnen F&C, o.a. door de administratieve organisatie (incl. werkprocessen) mede te beschrijven en implementeren. Als financieel analist wordt een actieve en initiatiefrijke instelling verwacht. Efficiënter en doelmatiger te werken is een belangrijk speerpunt binnen de organisatie. Van de financieel analist wordt verwacht daarin actief mee te denken en continue de mogelijkheden binnen zijn/haar werkzaamheden actief te (laten) onderzoeken en na besluitvorming door te voeren (e.e.a. in afstemming met de senior financieel analist). Je zorgt voor inhoudelijke afstemming binnen F&C. Je werkt nauw samen met de controllers en de adviseurs binnen het FDC.
  1 broker
 • Sr. Financial Accounting Specialist

  2 dagen geleden

  Onbekend - Onbekend

  Functie Naast de prettige cultuur zijn er natuurlijk ook werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden: Maandafsluiting: Verantwoordelijk voor het grootboekbeheer, maandafsluiting en het rapporteren van de cijfers; Procesbewaking: Zorgt voor tijdige, adequate en actuele planning van het maandafsluit-proces inclusief het opstellen van financiële rapportage; Procesverbetering: Optimaliseren en verbeteren van de kwaliteit in het maandafsluit-en rapportage proces; (behalen van quick-wins zoals: minder tijd, minder handmatig en betere kwaliteit zijn een duidelijk focus); Interne controle: verzorgt de correcte en betrouwbare inrichting,uitvoering en beheersing van de financiële administratie.
  1 broker
 • Corporate Recruiter (Steens & Partners)

  2 dagen geleden

  Onbekend - Rotterdam

  Steens & Partners is een snelgroeiende organisatie met kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Ter versterking van ons team in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Corporate Recruiter Organisatie Marktleider in Nederland Steens & Partners is specialist in de selectie en inzet van freelance finance professionals. In Nederland zijn wij marktleider op de interimmarkt. Wij zijn FD Gazelle in 2015, 2016 en 2017, de jaarlijkse onderscheiding van het FD voor de snelst groeiende ondernemingen in Nederland. MT Magazine, de MT1000,  heeft na onderzoek  door het Erasmus Centre for Business Innovation Steens & Partners aangewezen als de nummer 1 in operational excellence binnen het vakgebied Interim Management (advies en consultancy) in Nederland. Wij zijn partner van de CFO Day en de Executive Day. Onze opdrachtgevers zijn de financieel directies en financieel managers van Nederlandse top-1000-organisaties. Zij kiezen voor Steens & Partners omdat wij beschikken over een uitgebreid kwaliteitsnetwerk van ruim negenduizend freelance finance professionals op medior- tot en met directieniveau: finance managers, controllers, accountants, finance specialisten en CFO's. Door onze goede naam in de markt trekken wij hooggekwalificeerde freelancers finance professionals aan. Wij kunnen altijd - en onafhankelijk - de beste kandidaat voorstellen. Functie Als Corporate Recruiter bij Steens & Partners maak jij de verbinding tussen de freelance finance professional en de opdrachtgever. Jouw drijfveer: de absolute wil om opdrachtgevers en freelance finance professionals vooruit te helpen.  Door op zoek te gaan naar die ene freelance finance professional die de expertise in huis heeft om problemen op te lossen en/of te zorgen voor verdere groei van onze opdrachtgevers. Je searcht, selecteert, interviewt en matcht.  Managers op het gebied van finance, risk, audit, compliance en programmamanagement. Je stemt de (tariefs)voorwaarden met de freelance professional af. Ook win je dagelijks referenties in, veelal op C-level. Onze associate directors de acquisitie van nieuwe opdrachten. Met enige regelmaat zit je om tafel bij onze opdrachtgevers om een nieuwe opdracht tot in detail te inventariseren. Jij geeft een onderbouwd advies welke kandidaat bij de opdrachtgever wordt geïntroduceerd. Samen met ons team van recruitment professionals zet jij het gewenste resultaat neer.
  1 broker
 • Freelance Group Tax Reporting/ Accounting Professional (USGAAP/ IFRS)

  2 dagen geleden

  Onbekend - Verwacht/ Expected!

  Van een van onze opdrachtgevers, een global/ multinational, verwachten we zeer binnenkort een nieuw interim- verzoek te ontvangen voor een Freelance Group Tax Reporting/ Tax Accounting Professional (USGAAP/ IFRS). Starten per direct voor meerdere maanden, eventueel op afroepbasis.  Aanbod Marktconform. Inlichtingen Indien je enthousiast bent geworden en jouw profiel sluit aan bij de eisen voor deze VERWACHTE opdracht, dan zien wij graag jouw actuele (opdrachtgerichte) CV en motivatie per mail tegemoet. Uiteraard worden alle reacties strikt vertrouwelijk behandeld. Je ontvangt na reactie op deze opdracht een bevestiging per email. 
  1 broker
 • Freelance Robot Engineer RoboFinance

  2 dagen geleden

  Onbekend - Regio Rijnmond

  Voor een van onze opdrachtgevers binnen de chemie zoeken wij een Freelance Robofinance Engineer (Redwood)voor fulltime gedurende  6 maanden. Organisatie . Functie Binnen een dynamische change omgeving ben je verantwoordelijk voor het bouwen van robots voor een drietal finance processen.
  1 broker
 • Freelance Business Controller IT / Consultant

  2 dagen geleden

  Onbekend - Randstad

  Voor een van onze opdrachtgevers, een ZBO, zijn wij op zoek naar een Freelance Business Controller IT / Consultant.  In deze rol ben je de linking pin tussen de Business en IT. Je bent verantwoordelijk voor het uitdagen van de IT teams en de business verwachtingen. Feitelijk fungeer je als consultant met een sterke blik vanuit controlling. Functie Start van de opdracht is medio juli voor de duur van minimaal een jaar op full time basis (32 uur ook bespreekbaar).
  1 broker
 • Freelance Risk Expert

  2 dagen geleden

  Onbekend - Onbekend

  Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zeer korte termijn op zoek naar een Freelance senior Risk manager voor een periode van 6 maanden met optie tot verlenging. Functie Naast de reguliere taken zoals coördineren bij het opstellen van de In Control statements en het onderhouden van Control & Risk Systeem, houd jij je bezig met borgen van incidenten management (met het oog op de huidige reorganisatie). De organisatie is tevens bezig om risk management naar een hoger niveau te brengen, waarin de kandidaat een groot aandeel heeft.
  1 broker
 • Freelance Business Controller (interim met uitzicht op vast)

  2 dagen geleden

  Onbekend - Noord Holland

  Van onze opdrachtgever, een technische projecten organisatie, hebben wij een interim vraag ontvangen voor een Freelance Business Controller,  In deze rol ben je de linking pin tussen Sales, Projecten, Finance & Risk. Je bent verantwoordelijk voor het verder vorm geven van de (nieuwe) functie en uitdragen c.q. op hoger niveau brengen van de project organisatie. Je rapporteert in deze functie direct aan de Director Finance & Control. Start uiterlijk begin september, voor de duur van 4 maanden met uitzicht op vaste aanstelling. Functie Aangezien het een nieuwe rol betreft binnen deze organisatie, heb je als business controller en rechterhand van de Director Finance & Control zelf veel invloed op de vormgeving van deze functie.  De Business Controller heeft in ieder geval de volgende taken en verantwoordelijkheden: Opstellen jaarplannen, budgetten en forecastings van de lopende projecten; In beeld brengen en houden van de actuele risico's in de lopende projecten tot en met de eindoplevering; In de offertetrajecten mede opstellen en challengen van businesscases en in kaart brengen en kwantificeren van de projectrisico's; Analyse verbeterprojecten, trends en costpricing; Optimalisatie managementrapportages en verslaglegging van de projecten.
  1 broker
 • Freelance Controller

  2 dagen geleden

  Onbekend - Randstad

  Voor een opdrachtgever in de randstad zijn wij op zoek naar een ervaren controller voor een periode van 3 maanden. Start per september. Organisatie Het betreft een onderwijsinstelling actief op het gebied van de (geestelijke) gezondheidszorg. Functie In deze opdracht is het belangrijk dat procedures, governance etc goed beschreven worden (ao/ic). Het zwaartepunt bij deze opdracht ligt aan de AO kant. Je bereidt accountant controles voor en begeleidt deze. Je implementeert de verbeterpunten die uit deze controles naar voren zijn gekomen. Tevens ontwikkel je de managementrapportages en stel je deze op. 
  1 broker
 • Freelance Auditor

  2 dagen geleden

  Onbekend - Midden Nederland

  Voor een van onze opdrachtgevers, een ZBO, zijn wij op zoek naar een Freelance (Operational) Auditor, om de huidige afdeling Audit (6 FTE) te versterken en tevens de medewerkers en de processen naar een hoger plan te brengen. Functie De kerntaken zijn: 1) Coordineren en (zelfstandig) uitvoeren van operational audits. 2) Coachen en on the job training geven. 3) Op basis van bevindingen komen tot een afgewogen oordeel, rapportage en waar nodig de auditees overtuigen van het belang van verbeteringen 4) Functioneert als intern aanspreekpunt op het vakgebied. 5) Actieve bijdrage bij de inrichting van het Internal Control Framework (bepalen key risks, controls en audit programma). 6) Sturing geven aan en monitoring van de PDCA cyclus; 7) Bijdrage leveren aan verdere ontwikkeling van Risk Management.
  1 broker
 • Freelance Business Controller

  2 dagen geleden

  Onbekend - Onbekend

  Bij een van onze opdrachtgevers, logistieke dienstverlener, hebben wij een opdracht voor een Freelance Business Controller. De start is per direct tot en met het einde van het jaar. Functie In deze rol ben je als Freelance Business Controller verantwoordelijk om orde op zaken te stellen binnen de Business Unit. Afspraken met opdrachtgevers moeten opnieuw onder de loep worden genomen en wellicht kan je aanbevelingen doen op het gehanteerde pricing beleid. De opgelopen achterstand in de facturatie moet zo snel mogelijk glad worden getrokken door de twee administratief medewerkers op jouw afdeling. Hierin begeleid en help jij hen. Samen met de BU mananger stel jij het budget op voor het nieuwe jaar. Het gaat om een opdracht met een verander component binnen een kleinere en specialistische Business Unit. 
  1 broker