Finance opdrachten | 30 opdrachten
 • Freelance ERP Projectmanager (NetSuite)

  22 uur geleden

  Onbekend - Omgeving Amsterdam

  Bij onze opdrachtgever, een technische groothandel en dienstverlener, hebben wij een mooie opdracht voor een Freelance Projectmanager mbt de implementatie van Oracle NetSuite. Het betreft een fulltime opdracht voor circa 6 maanden en de start is zo snel als mogelijk. Functie Opdrachtgever is een mooi familiebedrijf dat al bijna 75 jaar bestaat. Ze opereren internationaal in Nederland, België en Duitsland en per land vanuit meerdere vestigingen. Hoofdkantoor en standplaats voor deze opdracht zit in de omgeving van Amsterdam. Van oudsher is het een technische groothandel, maar meer en meer wordt de transitie gemaakt naar een specialistische dienstverlener die ook groothandel activiteiten heeft. Het is een gevestigde naam in de branche met ruim 200 medewerkers. Digitalisering en innovatie staan bovenaan de agenda en de overgang naar Oracle NetSuite is daar onderdeel van. Deze ERP implementatie loopt al enige tijd en dat project loopt op zich goed. Nu de oplevering (in principe 1 september) dichterbij komt is men echter op zoek naar iemand die ze daarbij gaat ondersteunen en die ook bij de uitrol betrokken blijft. Deze projectmanager gaat de leiding nemen in de laatste fase van dit traject, waarbij de technische project managers/ architecten en ook de externe implementatie partner al ruime tijd betrokken zijn en zullen blijven. The devil is echter in de detail en om deze laatste fase goed te laten verlopen willen ze ondersteuning van iemand die strak gaat sturen op timing, afspraken en deliverables, zowel voor als na de live gang. Voor de project bewaking wordt gewerkt met Jira/ Confluence. Je werkt intensief samen met het bestaande interne en externe project team, maar ook met de afdelingen Finance en IT. Je rapporteert aan het MT, waarbij de COO de opdrachtgever is.
  1 broker
 • Freelance Controller, Noord Nederland

  1 dag geleden

  Onbekend - Noord Nederland

  Voor één van onze relaties in Noord Nederland komen wij graag in contact met een Freelance Controller. Startdatum is 1e helft van augustus voor circa 4 tot 5 maanden (ivm een zwangerschapsverlof) en op basis van full time. Functie In deze interim opdracht vervang jij een vaste medewerkster die met zwangerschapsverlof gaat. Je wordt verantwoordelijk voor de maandrapportages, forecasts, cashflow prognoses en je bewaakt de budgetten. Daarbij challenge de de business om je cijfers beter te kunnen onderbouwen.
  1 broker
 • Freelance IC / Sox specialist voor IT department

  1 dag geleden

  Onbekend - Amsterdam

  Voor één van onze relaties (een multinational), komen wij graag zsm in contact met een Freelance IC / Sox specialist binnen de IT afdeling. Start van de opdracht is eind juli voor circa 6 maanden. Het betreft een fulltime opdracht voor 40 uur per week. Functie In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, monitoren en aanscherpen van de Internal Controls en SOx vereisten van de IT afdeling. Tevens identificeer je risico's in nieuwe IT Projecten en denk je mee over het beter inrichten van de user access governance in het huidige SAP systeem. Je bent gesprekspartner voor externe auditors als het gaat om internal control compliance vraagstukken. Tevens help je mee om de business bewust te maken van compliance issues binnen het IT domein.
  1 broker
 • Yardi Accountant a.i.

  1 dag geleden

  Onbekend - Amsterdam

  Dagelijks behandelen van alle bank boekingen.
  1 broker
 • QA Manager

  1 dag geleden

  Onbekend - Onbekend

  Functie De beleidsmanagers binnen de SHEQ-afdeling richten zich op het vertalen van de wet- en regelgeving en de wereldwijd geldende richtlijnen en lokale uitgangspunten naar concrete richtlijnen, systemen en procedures voor onze lokale productieorganisatie. In verband met interne doorgroei zijn wij op zoek naar een QA Manager. Als QA Manager werk je nauw samen met het management en medewerkers van de verschillende fabrieken en afdelingen. Hierdoor ben je zowel op kantoor als in het productieproces te vinden. Als sparringspartner voor het management en medewerkers zorg je ervoor dat de processen volgens de geldende kwaliteitsnormen verlopen. Beheer en implementatie van het beleid van de opdrachtgever met betrekking tot voedselveiligheid, kwaliteit en hygiëne, gestandaardiseerde werkprocedures en richtlijnen voor goede praktijken; Up-to-date blijven van wet- en regelgeving en, indien nodig, zorgdragen voor lokale toepassing van wijzigingen/aanpassingen; Organiseren en uitvoeren van interne audits. Het maken van rapportages hieromtrent; Organiseren en begeleiden van externe audits; Verzamelen, redigeren en administratief verwerken van wijzigingen in het documentenbeheersysteem; Ondersteunen van de continue ontwikkeling en verbetering van het kwaliteitsmanagement systeem; Samen met het management opstellen en uitvoeren van plannen om voedings- en diervoedingsveiligheidsprogramma’s nog verder te verbeteren; (Mede) verantwoordelijk voor het implementeren en/of verdere verbetering van kwaliteitsstandaarden zoals GFSI, EFISC.GTP, Kosher en Halal; Maken van rapportages met betrekking tot kwaliteit, uitvoering en resultaten van voedsel- en diervoedingsveiligheid. Dit betreft kwaliteits doelstellingen zoals kwaliteitsincidenten, klachten, salmonella, and andere KPI’s Doen van voorstellen voor correctieve en preventieve acties om te verbeteren; Uitvoeren van incidentenonderzoek, risico-inventarisaties (HACCP).
  1 broker
 • Freelance Reporting Specialist (QlikSense)

  1 dag geleden

  Onbekend - Midden Nederland

  Bij een van onze opdrachtgevers is er behoefte aan een Freelance Reporting Specialist (QlikSense) voor drie dagen in de week voor een periode van 2-3 maanden. Start zal de derde week van augustus zijn.  Functie Binnen deze Internationale groothandel is er op dit moment behoefte aan een specialist die bestaande rapportages onder de loep neemt en verbetert en daarnaast voor een aantal andere kpi's nieuwe rapportages op te zetten. De organisatie werkt met JDEdwards en QlikSense. De rapportages zullen vooral en met name over marge, voorraden en kosten gaan.  Tevens dient er een aantal dashboards opgezet te worden voor verschillende Lines of Business cq Stakeholders.
  1 broker
 • Scrum Master

  1 dag geleden

  Onbekend - Onbekend

  Functie In deze rol als Scrum Master fungeer je als verandermanager om het team te begeleiden en aan de hand mee te nemen, naar een wendbare en behendige manier van werken in methoden, principes en uitvoering.
  1 broker
 • Manager Planning & Control a.i.

  2 dagen geleden

  Onbekend - Rotterdam

  Forecasting on a quarterly basis Budgeting on a yearly basis Analysis Reviewing data Management reporting Reviewing scenarios in terms of funding and hedging Managing 3 FTE
  1 broker
 • Kwartiermaker SOC

  2 dagen geleden

  Onbekend - Amsterdam

  Onze relatie, een overheidsorganisatie in Amsterdam, heeft een mooie opdracht voor een Kwartiermaker Security Operations Center. Dit SOC gaat worden opgericht en bij deze opdracht krijg je de kans daar vanaf het begin mede vorm aan te geven. Het betreft een fulltime opdracht (36 uur) voor een jaar en de start is zo snel mogelijk. Functie Het SOC heeft als doel het digitale verkeer nog beter te volgen, waarbij er uiteraard ook al beveiligingsmaatregelen in place zijn. Als Kwartiermaker heb je een belangrijke rol bij de oprichting van dit center. Het SOC moet helpen dreiging te detecteren, zoals bijvoorbeeld ransomware, data extracties en DDOS aanvallen. Daarnaast onderzoekt het SOC de bevindingen vanuit dergelijke dreigingen, treedt op wanneer nodig en is een belangrijke schakel voor wat betreft de samenwerking met andere overheidsorganisaties. Het oprichten van het SOC gebeurt in nauwe samenwerking met in ieder geval het team Security, de CTO en overige IT stakeholders. Als kwartiermaker krijg je het mandaat een nieuw team in te richten met de beste security experts. Dit team zorgt er straks voor dat de juiste data wordt verzameld voor de analyse op potentieel risico. Taken en verantwoordelijkheden: Het SOC vormgeven en begeleiden naar de hedendaagse standaard Inzicht creëren in hetgeen er gebeurt binnen het security vakgebied zowel intern als extern De business ondersteunen aan de hand van de vertaalslag van business risk naar de technische monitoring Incident management (verder) vormgeven en verbinding zoeken met betrokken teams Nauwe en goede samenwerking met betrokken afdelingen Stakeholdermanagement en sparren met de business met het oog op betere dienstverlening vanuit het SOC Je rapporteert aan de CISO en CTO waar je ook nauw mee samenwerkt Samenwerken met externe partijen
  1 broker
 • SAP SCM Consultant (vaste rol)

  3 dagen geleden

  Onbekend - Noord Holland

  Deze toonaangevende Europese speler in de food, gevestigd in Noord Holland, heeft een mooie (vaste) vacature voor een SAP SCM Consultant. Het betreft een fulltime functie en de start is zo snel als mogelijk. Functie Deze toonaangevende Europese speler in de food, gevestigd in Noord Holland, heeft een mooie (vaste) vacature voor een SAP SCM Consultant. SAP (S/4 HANA) kent geen geheim voor jou en je bent op zoek naar een mooie rol met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je komt te werken in een organisatie waar veel gebeurt. Enerzijds vanuit de bestaande business en anderzijds op het gebied van M&A. De transitie naar S/4 HANA is inmiddels voor het grootste deel achter de rug en om die reden is er nu plek voor iemand die daar goed mee overweg kan, met name vanuit supply chain perspectief. Je bent bekend met de meeste (functionele) modules uit SAP (PP, MM, SD, WM etc.) Je vertaalt de wensen vanuit de business naar oplossingen in SAP Je hebt ervaring met het trekken van grote projecten op het gebied van SAP Je hebt ervaring op het gebied van functioneel beheer en bent verantwoordelijk voor de kleinere projecten die daaruit voortkomen Je schakelt met de externe dienstverlener
  1 broker
 • Freelance Teamleider Financiën

  3 dagen geleden

  Onbekend - Zuid Holland

  Wij hebben een interim opdracht vacant bij de overheid voor een Teamleider Financiën. Opdracht voor 6 maaanden. Start in augustus. 32-36u per week. Regio Zuid Holland Functie De opdrachtgever staat op dit moment voor een aantal grote uitdagingen. Op dit moment is men bezig met het maken van een herverdeling van taken tussen de (gemeentelijke) organisaties die zal leiden tot drie versterkte organisaties. Daarnaast moeten veel financiële functies opnieuw worden ingevuld. Voor deze beide opgaven zijn we op zoek naar een interim Teamleider Financiën die in staat is om een sterk team Financiën neer te zetten dat klaar is om drie organisaties te adviseren en te ondersteunen. Het team Financiën adviseert over en implementeert heldere organisatiebrede afspraken op financieel terrein zoals de juiste toepassing van het treasury statuut, de budgethoudersregeling en de nota activabeleid. Daarnaast is het team verantwoordelijk voor het vastleggen van de administratieve organisatie, de beheersing en het transparant maken van de financiële werkprocessen met als doel die werkprocessen continu te optimaliseren. De organisatie, coördinatie en uitvoering van de P&C-cyclus met als resultaat de daarin opgenomen P&C-producten is eveneens de verantwoordelijkheid van het team.  Opdracht Als interim Teamleider Financiën ga je aan de slag om het team op sterkte te krijgen. Je bent een echte bouwer die op inspirerende en resultaatgerichte wijze leiding geeft en stuurt op de ontwikkeling van het team en de medewerkers. Je coacht medewerkers en zet hun kwaliteiten effectief in. Je bent een stevige gesprekspartner van de directie van de opdrachtgever. Je bent iemand die de samenwerking zoekt om een beter resultaat neer te zetten. Je stuurt doelgericht en efficiënt op processen en inhoud en levert hiermee een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van een procesgerichte werkwijze. Je bent een ervaren teamleider die graag samenwerkt met de medewerkers van het team om de benodigde Planning & Control-producten op te leveren en te zorgen dat de financiële advisering probleemloos verloopt. Ook stuur je de financiële administratie aan.
  1 broker
 • Finance Consultant a.i.

  3 dagen geleden

  Onbekend - Amsterdam

  Implementatie innovatieve oplossingen Digitale transformaties Advies over procesverbeteringen optimalisatie processen
  1 broker
 • Freelance MicroStrategy Data Consultant

  3 dagen geleden

  Onbekend - Randstad

  Voor een van onze opdrachtgevers in de verzekeringsbranche zijn wij op zoek naar een Freelance MicroStrategy Data Consultant. Start van de opdracht is zo spoedig mogelijk voor de duur van ongeveer 3 maanden (plus minus 400 uur). Functie De opdracht omvat twee aspecten. Allereerst maak je een opzet voor een gestructureerde dataset waarbij de data afkomstig is uit diverse bronsystemen. Je structureert deze in een aparte database. Vervolgens maak je de templates voor gestructureerde kwartaalrapportages met name gericht op Solvency II.
  1 broker
 • FreelanceSr. Projectleider SAP Finance

  4 dagen geleden

  Onbekend - Regio Utrecht

  Wij hebben een interim positie vacant bij de overheid voor een Freelance Sr Projectleider SAP Finance. Looptijd 12 mnd, Start aug, 32-36u per week. Locatie Regio Utrecht. Functie Als projectleider finance SAP ben je (in eerste instantie) verantwoordelijk voor: Projecten uit de pijler applicaties en methoden die voortvloeien uit het rapport Verbeterprogramma 2020 met betrekking tot SAP Civsion Middelen) Projecten uit de overige pijlers. Als eerste ga je voor de projecten de projectplannen uitwerken. Het al vastgestelde programmaplan is hiervoor richtinggevend. Je bent meewerkend voorman in de voor de projecten gevormde projectteams Je werkt zichtbaar in het hart van de financiële functie en komt hierbij met alle geledingen van de financiële functie in aanraking Je draagt zorg voor het (laten) uitwerken van het (financiële) projectplan in een gedetailleerd uitvoeringsplan Je draagt zorgt voor voorlichting en communicatie met betrekking tot het project Je rapporteert rechtstreeks aan de programmamanager Versterking Financiële Functie
  1 broker
 • Freelance Controller (16u p.w.)

  5 dagen geleden

  Onbekend - Randstad

  Wij hebben een interim opdracht vacant bij een waterschap voor een Freelance Controller. Start in juli, 16 uur per week. Opdracht voor 3 maanden. Regio Randstad. Functie De controller is belast met de adequate beheersing en voortdurende verbetering van de efficiency en effectiviteit van de bedrijfsvoering in een of meerdere sectoren. De medewerker opereert in een onafhankelijke rol in een sector. De controller functioneert als sparringpartner van het sectorhoofd en geeft het sectorhoofd en andere betrokkenen uit de sector gevraagd en ongevraagd advies. De controller analyseert, adviseert en controleert de bedrijfsvoeringaspecten in de sector. En rapporteert hierover. De controller adviseert over het genereren van kwalitatief hoogwaardige managementinformatie ten aanzien van de P&C cyclus in de sector en concernbreed. Het waterschap is vanwege de uitbraak van Covid-19 anders gaan werken, namelijk op afstand. Dat betekent dat de controller zelfstandig met beperkte begeleiding werkzaamheden moet kunnen uitvoeren. Dit houdt in dat de controller uit ervaring weet wanneer aandachtspunten gecommuniceerd moeten worden zoals bevindingen, vertraging of andere zaken. Werkzaamheden betreffen onder andere de ondersteuning bij en input voor de planning en control producten, advisering van GR HWH, Aquon en RBG
  1 broker