Engineering opdrachten | 8 opdrachten
 • DATA SCIENTIST

  1 week geleden

  Onbekend - Veldhoven

  FUNCTIE In the position of Analytics engineer you take responsibility: As a member of a project team: to find and combine (structured and unstructured) data, transfer it into information, as basic foundation for successful structural improvement project execution; To bring the knowledge on Big Data Techniques within the team on a higher level. Responsibilities Apply advanced skills and knowledge in Statistics, Business Intelligence and coding (e.g. R/SQL/Python) Create advanced analytical applications by developing statistical models to be used by others Presenting and explaining analytical problems, approach, results and recommendations Communicate clearly about analyses, expectations and progress Perform complex queries, run models, link analyses and insights to business/project results and prepare reports Collect, clean, organise (database knowledge) & analyse structured and unstructured data, recognise patterns & transform it to information Attention to detail and accuracy
  1 broker | Fulltime, Parttime
 • DATA SCIENTIST

  4 weken geleden

  Onbekend - Eindhoven

  FUNCTIE Als Data Scientist werk je in een omgeving die voorop loopt op het gebied van innovatie. Nieuwe toepassingen en technieken worden ingezet om met behulp van data toegevoegde waarde te creëren voor opdrachtgevers. Je zult projectmatig werkzaam zijn in een multidisciplinair team of werkt op locatie om onze opdrachtgever te adviseren over de beste toepassingen voor data science. Je werkt niet veel alleen, maar vormt een team met diverse data analisten en scientists die je kunt gebruiken als een klankbord. Samenwerken, brainstormen en innoveren wordt gestimuleerd! In samenspraak met onze opdrachtgever is het gehele spectrum van data science jouw uitdaging. Enkele onderwerpen waar data scientists het afgelopen jaar aan hebben gewerkt zijn process mining, het gebruik van machine learning algorithms, text mining, predictive pricing models en marketingcampagnes kwantificeren. Onze opdrachtgevers zijn vooral actief in productie, inkoop, supply chain & logistiek, finance & marketing en sales.
  1 broker | Fulltime
 • Process Engineer

  4 weken geleden

  Onbekend - Uden

  Implementeren van technische verbeteringen (mechanica & software). Definiëren en onderhouden van proces eisen (nieuwe) apparatuur en proces gerelateerd. Advies over reserveonderdelen en planning van preventief onderhoud. Capaciteit planning voor equipment (1Y/5Y). CAPEX planning en realisatie voor persen en ontvetting equipment. Leiden van interne verbetertrajecten. De Process Engineer legt verantwoording af aan de Teamleader Engineering Dagelijke probleemoplossingen bij overwachte storingen
  1 broker
 • Productieleider a.i.

  1 maand geleden

  Onbekend - Nuth

  Als productieleider geef je leiding aan groep van 40-50 fte. Vanuit een meewerkende rol instrueer en motiveer je dit team bij het uitvoeren het productieproces. Je bewaakt het rendement en de efficiency en stuurt volgens de geldende werkinstructies en afspraken. In overleg draag je verbetermogelijkheden aan en initieer je deze. Het zwaartepunt ligt echter bij de mensen. Help jij ze het beste uit zichzelf te halen?
  1 broker
 • UITVOERDER INFRASTRUCTUUR (BRUGGEN, SLUIZEN, WATERKERINGEN)

  1 maand geleden

  Onbekend - Zeeland

  FUNCTIE Als Uitvoerder ben je verantwoordelijk voor het uit te voeren onderhoudswerk (E). Je stuurt collega’s en onderaannemers aan en verifieerd de werkzaamheden. Overdag ben je het 1e aanspreekpunt van storingen. (Af en toe horen tweedelijns storingsdiensten ook bij je werkzaamheden) Verder hou je controle op administratieve verwerking van storingen en overleg je met de Maintenance Engineer en de Installatie deskundige over deze storingen. 
  1 broker | Fulltime
 • DCS ENGINEER

  1 maand geleden

  Onbekend - Rotterdam

  FUNCTIE Beheren en (preventief) onderhouden van de besturingssystemen, zowel hardware als (applicatie)software Opzetten van standaarden (software en documentatie) en bewaken van de naleving ervan bij wijzigingen in kader van projecten of modificaties Verzorgen van periodieke back-ups en het initiëren, voorbereiden en (laten) uitvoeren van periodiek noodzakelijke updates en upgrades Monitoren van de performance van de besturingssystemen en bij afwijkingen actief met verbetervoorstellen komen Vertalen van wijzigingsvoorstellen aangaande de procesbesturing (Management of Change) in een functioneel en technische ontwerp en het (laten) realiseren hiervan in hard- en softwarewijzingen Bij onderhoudsprojecten en modificaties van beperkte omvang optreden als projectleider Bij projecten van grotere omvang vanuit de beheerrol optreden als aanspreekpunt Bij interne of externe audits vanuit de beheerrol optreden als aanspreekpunt Zorg dragen voor een voldoende kennisniveau bij collega’s, (storing)monteurs en productiepersoneel op het gebied van voorkomende procesbesturingssystemen d.m.v. instructies Geven van vaktechnische begeleiding en/of instructie bij onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uitgevoerd door engineers/monteurs
  1 broker | Fulltime
 • Process Engineer Lead

  1 maand geleden

  Onbekend - Eindhoven

  Binnen het brede scala aan engineering en consultancy diensten dat onze klant aanbiedt, focus jij je op multinationals binnen de FMCG. Een aantal kernverantwoordelijkheden in deze job: Je geeft leiding aan een team van (process) engineers dat zorg draagt voor het leveren van consultancy diensten inzake een verscheidenheid aan engineering projecten. Het team neem vooral de kernprocessen van klanten onder de loep. Je maakt actief onderdeel uit van het Leadership Team. Je creëert en implementeerd strategie(n) voor: het (door)ontwikkelen van interne skills, acquisitie van relevante designsystemen, creatie van een ecosystemen van process engineering partners die zich onderscheiden op het gebied van gespecialiseerde procestechnologie en kennis van de markt. Vanuit jouw expertise biedt je input aan andere teams binnen de business. Je ondersteunt business development, inclusief het schrijven van proposals en het bijwonen van klantbezoeken. Je Co-ontwikkelt marketing materialen samen met het Business Unit Marketing Team. Deze rol focust zich op het verder uitbouwen van het process engineering gedeelte van de business in Nederland, maar je bent ook deel van onze opdrachtgevers' wereldwijde netwerk aan process engineers. Vanuit deze hoedanigheid zul je dus ook links hebben naar hubs in Asia, Afrika en UK. Voor de juiste kandidaat liggen er ook kansen om de functie te ontwikkelen op gebieden zoals bijvoorbeeld account management en project directorship, in lijn met je verantwoordelijkheden als team leader.
  1 broker
 • ELEKTROMONTEUR

  1 maand geleden

  Onbekend - Rotterdam

  FUNCTIE Voor internationale organisaties binnen de industrie is YER op zoek naar een elektromonteur met ervaring in de chemie. Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met techniek en dat je graag in het veld bezig wil zijn. De elektromonteur houdt zich bezig met onderhoud, reparatie, installatie en het testen van elektrische installaties of apparaten. Het werk is veelzijdig, dus flexibiliteit wordt in deze functie ook verwacht. Verder is het belangrijk dat de elektromonteur proactief en secuur te werk gaat.
  1 broker | Fulltime