Engineering opdrachten | 53 opdrachten
 • (Senior) Global Lead Project Engineering

  2 dagen geleden

  SIRE Information Technology ® - Zuid-Holland

  Are you an experienced Project Engineering professional with a focus on Capex projects? Do you want to contribute to our Capex projects across the world? Integration Engineering Global Projects & Engineering Project Engineering is located within the section Brewing Engineering & Safety, part of Global Projects & Engineering. The role of project engineering is to ensure continuous alignment across all engineering disciplines concerned and all suppliers involved. You will ensure all interfaces between the various process streams across the various engineering disciplines are designed and constructed correctly. Engineering disciplines include civil, raw material handling, wort, beer, (waste) water, CO2, steam, cooling, power. Responsibilities As (Senior) Global Lead Project Engineering you will report to the Manager Brewing Engineering & Safety. Your position is based in Zoeterwoude; travelling to construction sites across the world is an essential part of your job. Travelling up to 30% of your time is expected. You will be working at several projects at the same time in various countries, in cross-functional project teams consisting of brewing, packaging, utilities and civil engineers and project managers and local representatives. You will be part of the global engineering community within Heineken Global Supply Chain.
  1 broker
 • WERKVOORBEREIDER CIVIELE TECHNIEK (ZZP)

  3 dagen geleden

  YACHT B.V. - Regio Limburg

  Wat wordt er van je verwacht? Als werkvoorbereider/planner ben je de spin in het web voor civieltechnische  projecten. Je coördineert, plant, bewaakt en denkt vooruit. Zodat een project goed, op tijd en tegen minimale kosten wordt uitgevoerd. Als werkvoorbereider ben je samen met de projectleiding verantwoordelijk voor de personeel-, materieel- en materiaalvoorziening op het project. Binnen deze opdracht heb je veel interne en externe contacten betreffende de voorbereiding van diverse projecten. Mede door jouw inzet zijn informatie en middelen tijdig beschikbaar om het project te realiseren.  
  1 broker
 • BELEIDSMEDEWERKER RUIMTELIJKE ONTWIKKELING

  3 dagen geleden

  Onbekend - Noord-Brabant - Limburg

  Je houdt je bezig met het opstellen, aansturen en begeleiden van principeverzoeken en bestemmingsplanwijzigingen. Je werkzaamheden bestaan uit: Het in behandeling nemen, afwegen en adviseren inzake principeverzoeken; Verkennen wat de regels zijn, de ruimtelijke situatie en context nu en in de nieuwe situatie; Nadere informatie opvragen van de aanvrager/initiatiefnemer; Afstemmen intern, met RUD, Archeologie en met de portefeuillehouder; Opstellen van de afweging en het advies (en een collegeadvies);  Het ingenomen gemeentelijke standpunt in een antwoordbrief naar de aanvrager / initiatiefnemer sturen (ook communicatie vooraf en nazorg);  
  1 broker
 • PROJECTMANAGER CIVIEL

  3 dagen geleden

  Opdrachtgever regio Noord-Brabant/Limburg - Regio Noord-Brabant/Limburg

  Of het nu gaat om de reconstructie van wegen of de aanleg van bruggen of kanalen: als projectmanager civiel maak jij van al je projecten in de civiele techniek een succes. Van begin tot eind ben jij verantwoordelijk en draag je bij aan de leefomgeving van Nederland. Dat is werk om trots op te zijn. Jouw werkzaamheden: Je bent de hoofdverantwoordelijke van de projecten die je onder je hoede hebt. Simpel gezegd stuur je alle betrokkenen aan en breng je een project samen met het projectteam tot het gewenste resultaat. Dat doe je uiteraard binnen de gestelde kaders van budget, tijd, kwaliteit en informatievoorziening richting omwonenden en betrokkenen. Projecten bestaan uit een aantal fasen: de initiatie-, ontwerp-, voorbereidings-, uitvoerings- en nazorgfase. Bij de eerste ben je nog niet altijd betrokken - hooguit als adviseur -, maar daarna kom jij in actie, samen met het projectteam. Vanaf dat moment ontgaat jou niets meer. Je bewaakt planningen en budgetten, en speelt in op onvoorziene gebeurtenissen, die je bij elk project zult tegenkomen. Door een beetje tegenslag laat jij je niet uit het veld slaan. Op die momenten word je juist extra sterk en schakel jij nét even een tandje bij. Je bent de grote verantwoordelijke achter de schermen. En in die rol ben jij op je best. Als projectmanager civiel heb je meestal meerdere projecten tegelijkertijd onder je hoede. Dat is voor jou geen enkel probleem. Je bent namelijk een aanpakker en iemand die goed overzicht weet te houden. Wat er ook gebeurt: jij houdt het hoofd koel. Waar werk je? Waar werk je niet, kun je beter vragen. Afhankelijk van je werkgever werk je overal waar aan de weg getimmerd wordt in weg- en waterbouw. Dat kan zijn bij (semi)overheidsinstellingen, maar ook bij ingenieursbureaus. Met wie werk je samen? Je werkt intensief samen met het projectteam, dat bestaat uit de ontwerpers, de opdrachtgever, werkvoorbereider, directievoerder, opzichter en de partijen die het beheer gaan overnemen na oplevering. Jij bent de spreekwoordelijke lijm die al die disciplines bij elkaar brengt en houdt.
  1 broker
 • PROJECTMANAGER RUIMTELIJKE ONTWIKKELING

  3 dagen geleden

  Opdrachtgevers in de regio Noord-Brabant/Limburg - Regio Noord-Brabant/Limburg

  Of het nu gaat om een grote binnenstedelijke ontwikkeling, de herinrichting van een bedrijventerrein of de aanleg van een speelplek: de projecten die jij managet hebben impact. En dus spelen er veel belangen en opereer je in het middelpunt van een politieke en bestuurlijke omgeving. Jij geniet daarvan. Je overlegt, onderhandelt, adviseert, bedenkt oplossingen en stuurt het project op daadkrachtige én verbindende wijze richting einddoel.  Jouw werkzaamheden Als projectmanager ruimtelijke ontwikkeling bij Yacht werk je voor de overheid, meestal voor een gemeente. Jouw doel? Mooie ruimtelijke plannen gerealiseerd krijgen, uiteraard binnen de beheersuitgangspunten. Dat kan de realisatie van een grote fietsenflat bij Amsterdam Centraal zijn, maar ook de ontwikkeling van een nieuw woongebied in de polder. Vaak lopen er meerdere projecten tegelijk. Jij bent degene die deze projecten in goede banen leidt, van de initiatief- tot en met de realisatiefase.  Jij zet de lijnen uit, stuurt projectmedewerkers en externe adviseurs aan en bent verantwoordelijk voor projectdefinities, planningen en projectrapportages. Ook zorg je voor de juiste afwegingskaders in je adviezen aan het college van B en W en de gemeenteraad. Je beweegt je makkelijk door het politieke en bestuurlijke landschap en bent veelvuldig aan het overleggen en onderhandelen. Niet alleen binnen de eigen gemeente, maar zeker ook daarbuiten. Met ontwikkelaars bijvoorbeeld, of met medeoverheden zoals de provincie of Rijkswaterstaat.  Projecten in goede banen leiden betekent sturing geven op alle beheersuitgangspunten: tijd, geld, kwaliteit en informatie. Risico’s managen dus, en continu inspelen op ontwikkelingen. Want het kan zomaar zijn dat de politiek ineens een andere richting kiest. Of dat een project om wat voor reden dan ook stil komt te liggen. Wat er ook gebeurt: jij laat je niet uit het veld slaan. Je denkt vooruit, ziet altijd kansen en bent creatief in het vinden van nieuwe oplossingsrichtingen.  Waar werk je? Bij ambitieuze overheden, veelal gemeenten. Dat kunnen grote steden zijn, maar ook plattelandsgemeenten. Afhankelijk van de organisatie en de omvang van de projecten werk je aan één specifiek project of word je voor langere tijd ingezet en ga je met meerdere projecten aan de slag.  Met wie werk je samen? We kunnen beter vragen: met wie niet? Jij bent de spil in de ruimtelijke projecten van de gemeente. Je stuurt projectmedewerkers aan, werkt samen met externe onderzoeks- en adviesbureaus, adviseert gemeentebestuur en politiek en bent in gesprek met inwoners, bedrijven, ontwikkelaars en overheden. Je hebt een groot netwerk, gebruikt je voelsprieten binnen én buiten de organisatie, en weet verbindingen te leggen.
  1 broker
 • WERKVOORBEREIDER CIVIEL

  3 dagen geleden

  Yacht NL B.V. - Noord-Brabant en Limburg

  De renovatie van de oude stadswallen in Maastricht. Of de aanleg van een nieuw knooppunt om de bereikbaarheid van de Gemeente Eindhoven te verbeteren. Het kunnen zomaar projecten zijn waarbij jij als werkvoorbereider van Yacht Engineering het verschil maakt. Jij richt je op uitdagende opdrachten binnen infrastructuur. Jouw werkzaamheden Een goede voorbereiding is het halve werk. In deze verantwoordelijke functie werk jij  projectplannen uit in deelprojecten. Je ontwerpt, maakt planningen, schrijft bestekken en adviseert. De precieze inhoud van je werk is natuurlijk afhankelijk van de opdracht. Maar waar je ook werkt; jij zorgt ervoor dat de projectmanager kan vertrouwen op jouw goede voorbereidende werk. Hoe mooi jouw project ook is; de kans is groot dat verschillende belangen een rol spelen. Zonder wrijving geen glans! Je hebt een goed beeld van de stakeholders en door goed te communiceren weet jij de neuzen dezelfde kant op te krijgen. Dat kan best uitdagend zijn. Want hoe beperkt je bijvoorbeeld de overlast voor omwonenden? Of de winstderving van ondernemers? Het is wikken en wegen, draagvlak creëren en belangen afwegen. Start de uitvoering van het project? Dan zit jouw werk erop. Maar het kan best zijn dat er nog een vraag komt. Of dat er bijvoorbeeld nog een aanvullende tekening nodig is. Jij duikt dan weer in het project en biedt uitkomst. En je kunt het ook vast niet laten om af en toe te gaan kijken hoe de uitvoering vordert. Dat is pas eer van je werk! Waar werk je? Toonaangevende opdrachtgevers als Rijkswaterstaat, waterschappen, provincies en gemeenten maken graag gebruik van jouw kennis en expertise. Afhankelijk van de organisatie werk je aan één specifieke opdracht of word je voor langere tijd ingezet en ga je met meerdere projecten aan de slag. Droom je van een carrière als projectmanager? Een functie als werkvoorbereider is de ideale opstap. Met wie werk je samen? Je werkt in kleinere projecten nauw samen met een of meerdere projectleiders of ontwerpers. Bij grotere projecten maak je deel uit van een projectgroep en kan het goed zijn dat jij en andere werkvoorbereiders het werk onderling verdelen. Is er grondonderzoek nodig of wil je dat er een perceel wordt ingemeten? Jij regelt dat. Ook kan het zijn dat politici je uitnodigen om de plannen te bespreken
  1 broker
 • TANK MAINTENANCE INSPECTOR

  3 dagen geleden

  YACHT Rotterdam - Botlek Rotterdam

  De Tank Maintenance Inspector is verantwoordelijk voor het opstellen van inspectie en reparatie scope op basis van inspectie rapporten en equipment strategieen en geeft advies voor de uitvoering van de aangedragen reparatie scopes.  Werkcontacten binnen de organisatie:  De tank engineer rapporteert aan de supervisor van Fixed Equipment group offsites en heeft regelmatig contact met:  - Tank maintenance inspecteurs.  - Tank maintenance supervisor en jobleaders.  - Business Team   
  1 broker
 • ADVISEUR VASTGOED

  3 dagen geleden

  Gemeente Molenlanden - Molenwaard

  Binnen de rol als Adviseur Vastgoed ben je vooral verantwoordelijk voor het opleveren van geharmoniseerd Vastgoed- en accommodatiebeleid gemeente Molenlanden waarin ook het onderdeel tariefstelling sportaccommodaties opgenomen is. Dit beleid dient afgestemd te zijn met het nog op te stellen subsidiebeleid dat in maart 2020 opgeleverd moet worden.   De wijze van invulling voor het exploiteren van de diverse sportaccommodaties is een gevolg van dit beleid en dit organiseren (aanbesteden) is onderdeel van deze opdracht. In voormalig Giessenlanden zijn de afgelopen jaren de dorpshuizen en sportaccommodaties verzelfstandigd. In voormalig Molenwaard is er voor de diverse accommodaties maatwerk toegepast. Van de 2 zwembaden en 6 sporthallen/gymzalen lopen eind 2020 de huur- en exploitatieovereenkomsten af.  
  1 broker
 • TECHNISCH MEDEWERKER BOUWHANDHAVING

  3 dagen geleden

  Gemeente Heerlen - Heerlen

  U controleert de toepassing van de ruimtelijke ordeningsregels en de bouwvoorschriften met betrekking tot gebouwen en terreinen. U geeft opdracht voor herstel of correctie van de geconstateerde overtredingen. U rapporteert en adviseert bij overtredingen van de regels en de voorschriften inzake het toepassen van sanctiemiddelen. U handelt bouwklachten af. U geeft technisch advies inzake bouw- en ruimtelijke ordeningszaken.  
  1 broker
 • PROJECTLEIDER ZWEMBAD

  3 dagen geleden

  Gemeente Deurne - Deurne

  Procesbegeleider eerste fases nieuw te ontwikkelen zwembad. Het betreft GEEN technische kennis. Gaat dus niet om bouwen maar om draagvlak creëren intern (bestuur en raad) en vooral natuurlijk extern (verenigingen). De persoon moet onderhandelingen kunnen voeren en moet over financiële en juridische kennis beschikken. Hij/zij moet een goed gevoel voor politieke besluitvorming hebben en kunnen schrijven. Affiniteit met sport (zwemmen) is niet het allerbelangrijkst maar is wel handig om de achterliggende emoties te begrijpen.
  1 broker
 • PROJECTLEIDER AFDELING ONTWIKKELING (BOUW/RUIMTE)

  3 dagen geleden

  Gemeente Heeze-Leende - Heeze

  Functieomschrijving voor de rol van Projectleider Team Ruimtelijk beleid: Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van projecten d.m.v. het opstellen van projectmeldingen en projectopdrachten, ontwerpen van projectstructuur, inschakelen van in- of externe capaciteit, creëren van werkbare randvoorwaarden; Je geeft leiding aan majeure projecten d.m.v. het aansturen van een projectgroep en eventueel externe partners, je bewaakt de planning, financiën, proces en resultaat, en signaleert en/of lost knelpunten op. Maar je ondersteund ook met je inhoudelijke kennis andere projecten. Specifiek op huisvestingsproblematiek en uitvoeren van het accommodatiebeleid. Je borgt de kwaliteit d.m.v. voortgangsrapportages, evalueren van het project met het projectteam, toetsen van het eindresultaat op de vooraf gestelde doelen.   
  1 broker
 • PROJECTLEIDER

  3 dagen geleden

  Onbekend - Regio Nijmegen

  LEIDEN VAN PROJECTEN VAN A TOT Z. Dosign is één voor haar opdrachtgevers op zoek naar een Projectleider die voor mininaal 6 maanden beschikbaar is. De periode van 6 maanden kan ook nog langer doorlopen, echter is dit op voorhand nog niet te zeggen. Vind jij het leuk om te werken voor een bedrijf dat zich bezighoudt met engineering, uitvoering en nazorg tot en met onderhoud en technisch beheer van technische installaties. En zijn kwaliteit, innovatie en duurzaamheid voor jou belangrijke speerpunten? Dan is Dosign op zoek naar jou! Werk jij liever op zelfstandige basis, reageer dan ook gerust! TAKEN / WERKZAAMHEDEN Samenstellen van een projectteam, dit in overleg met de afdelingshoofden/bedrijfsleiders en vestigingsleider; Functioneel leidinggeven aan het projectteam; Nemen van de projectverantwoordelijkheid op technisch, financieel en organisatorisch vlak; Bewaken van de kwaliteit, voortgang en het budget; Zorgen voor een juiste afstemming op de klanteisen; Coachen van teamleden en creëren van een goede teamsfeer; Beheren van de relatie met alle betrokken partijen zowel intern als extern.
  1 broker | Minimaal 6 maanden | startdatum: In overleg
 • ELECTRO-MECHANICAL ENGINEER (MEASUREMENT ELECTRONICS)

  3 dagen geleden

  Onbekend - Veldhoven

  FUNCTIE Define, realize, manage and maintain various “Measurement Electronics” concepts and modules* for new and existing ASML products. Sensors, (programmable) printed circuited board assemblies, cabling, connection panels, Modules and enclosures. The Electro Mechanical Engineer Measurement Electronics is responsible for the following: Act as the EDEV representative in a multidisciplinary design team 2D and 3D CAD design of various Measurement Electronics concepts and modules* Make concept designs of electro mechanical products like, Boxes, PCBA and Electronic Racks Generate TPD (technical product documentation) of various Measurement Electronics concepts and modules* Maintain high quality level by organizing reviews of own work, and participating in reviews from other designers Contribute to work breakdown and planning for the various Measurement Electronics concepts and modules* adjusted with other stakeholders Act as an interface to external suppliers Contribute to analysis and solution of quality related issues
  1 broker | Fulltime
 • BUSINESS CONSULTANT

  4 dagen geleden

  Onbekend - Eindhoven

  FUNCTIE As a Business Consultant, you advise and guide Dutch, UK and International customers concerning the implementation of the Forcare XDS software suite to realize clinical use cases. In addition, you will be part of the Offer Success team during the offer phase, where you will assist the team in validating the functional and technical solutions offered. Furthermore, you will be an important asset of the project team during the implementation phase where you support the installation and configuration of projects by documenting the functional requirements and technical architecture. In addition, you will be supporting the Field Engineers and the customer on site with the actual implementation and testing of the installation towards customer acceptance. You will be working in close cooperation with the Dutch, UK and International project delivery teams consisting of project managers, business consultants and field engineers ensuring overall support and guidance during the entire project lifecycle. You are a part of: the international Order 2 Cash department of Forcare and will be part of the Professional Services Team based in Zeist. As the new Business Consultant, you will report directly to the Manager Professional Services. Position is preferably in Zeist (Can be Eindhoven). You are responsible for: During the offer phase be part of the Offer Success Team assisting the team on defining and translating customer requests to functional and technical solutions and specifications; As a project team member, work in close cooperation with the project manager, field engineer and customer ensuring a solid and seamless implementation of the installation; During the implementation phase support the installation and configuration of projects by defining and documenting the suggested solution and architecture; Provide subject matter expertise to customers in the field of interoperability and security; Provide (technical) training to customers project members and internal Forcare colleagues; Setting up and participating in customer workshops; Driving standardization of documentation and solutions; Bring value to the customer and help deliver project on time and with customer satisfaction.
  1 broker | Fulltime
 • Fill/Finish Process Development Specialist | GMP drug product manufacturing | Leiden

  6 dagen geleden

  SIRE Life Sciences ® - Zuid-Holland

  The main purpose of the Fill/Finish process development specialist is to set up the plans for process development, process characterization and process validation activities for the Drug Product manufacturing process. This needs to be done according to the project specific timelines and in compliance with applicable quality and regulatory standards. The related responsibilities focus mainly on late stage process development activities and process performance qualification until planning for Continued Process Verification as part of Life Cycle Process Validation. In this position you will operate as the interface between Janssen Vaccines & Prevention Leiden and the (external) Drug Product manufacturing sites. Responsibilities • Accountable for the setup, reporting and timely execution of (outsourced) process development, characterization and validation activities • Responsible to ensuring close collaboration with the FFP manufacturing specialist and ensuring alignment with project needs through Technical Integrator • Responsible as technical subject matter expert in case product or process specific assessments are required • Responsible for timely informing/escalating issues as needed • Responsible to provide input and review the required documentation which will be included in the filings • Responsible for establishing and maintaining a trustful and professional relationship with the external partner (if applicable) • In case studies are outsourced, responsible for review of the documentation prepared by the external partner that is required for process development, characterization and validation
  1 broker